Ozzy Osbourne se nevzdává, plánuje koncertovat vsedě

Vydáno 22.03.2023 | autor: iREPORT

Možná se Ozzyho Osbournea v České republice přeci jen dočkáme. Zpěvák sice před časem oznámil konec koncertní kariéry, s představou života pouze doma se však nedokázal smířit. Přišel proto s novým nápadem. Bude při vystoupení sedět na židli či invalidním vozíku.

Ozzy Osbourne se nevzdává, plánuje koncertovat vsedě Ozzy Osbourne se nevzdává, plánuje koncertovat vsedě

Ozzy Osbourne jen před několika týdny oznámil kvůli zdravotním problémům konec koncertní kariéry, stále však přemýšlel nad tím, jak se na pódium přeci jen vrátit. Podle zdroje webu The Sun je zpěvák „naštvaný a otrávený“ z toho, že nemůže hrát naživo a pokud to bude nutné, bude koncertovat vsedě. Příklad vidí v Axlu Roseovi, který kvůli zranění nohy odjel turné vsedě, či Philu Collinsovi.

RECENZE: Ozzy Osbourne čich na hity neztrácí

„Ozzy se odmítá vzdát naděje, že se vrátí na pódium. Prohlásil: ‚Já se vrátím na tu zas*anou stage.‘ Stále má potíže s balancem a nedokáže stát dlouho na nohou. Zvažuje různé možnosti a opravdu na něj udělali dojem Axl Rose a Phil Collins, kteří ho inspirovali,“ uvedl pro The Sun zdroj blízký Osbournemu.

„Ozzy se bojí, že nedokáže celý koncert sedět. Byla by to pro něj výzva. Ale bavíme se o tom, že bychom mohli použít různé speciální efekty, aby se na židli pohyboval. Na stole je aktuálně spousta možností,“ dodal zdroj s tím, že manželka muzikanta se vznikajícího plánu obává. „Bojí se o jeho bezpečí. Chce, aby začal samostatně chodit předtím, než se začne hovořit o jeho comebacku.“

V roce 2022 podstoupil Ozzy Osbourne velkou operaci páteře, která byla nezbytná pro zlepšení kvality jeho života. Kdyby k ní nedošlo, hrozilo by mu ochrnutí. V květnu letošního roku měl vyrazit na turné nazvané No More Tours 2, v rámci kterého měl dorazit 19. května do České republiky. Šňůru však nakonec právě kvůli zdraví musel zrušit.

red, foto: Sony Music
Témata: Ozzy Osbourne, koncert, židle, zdraví

zavřít