Ozzy Osbourne zrušil kvůli zdraví svůj jediný letošní koncert

Vydáno 13.07.2023 | autor: redakce

Ozzyho Osbourneho trápí již několik měsíců zdravotní potíže. Byl kvůli nim nucený odložit turné a nyní oznámil, že musí zrušit i svůj jediný plánovaný letošní koncert. Odehrát se měl v říjnu na festivalu Power Trip. „Ještě nejsem připravený,“ oznámil zpěvák.

Ozzy Osbourne zrušil kvůli zdraví svůj jediný letošní koncert Ozzy Osbourne zrušil kvůli zdraví svůj jediný letošní koncert

Na začátku roku 2023 oznámil Ozzy Osbourne konec koncertní kariéry. Trápí ho totiž vleklé zdravotní problémy. Odmítl se však vzdát veškerých nadějí a později oznámil, že pokud to bude nutné, odehraje své show klidně vsedě. Inspiraci našel u Axla Rose nebo Phila Collinse. I přesto zrušil plánované turné, na kterém se měl v květnu zastavit také v České republice. Odehrát měl letos jen jednu show, a to v Kalifornii. Nyní oznámil, že i tu musí zrušit.

Ozzy Osbourne se nevzdává, plánuje koncertovat vsedě

„Na koncert jsem se opravdu těšil, ale mé tělo mi říká, že ještě nejsem připravený. A jsem příliš pyšný na to, aby první show, kterou po pěti letech pauzy odehraji, byla poloviční,“ napsal Osbourne na sociální sítě.

„Rád bych poděkoval za nekončící podporu nejen své kapele, ale i fanouškům a celému mému týmu. Všechny vás miluju a brzy se uvidíme!“ dodal.

Poslední plnohodnotný koncert odehrál Osbourne v roce 2018. Následně vystoupil s kratšími sety, a to například loni během závěrečného ceremoniálu Commonwealth Games v Birminghamu.

Zpěváka trápí dlouhodobé potíže s páteří. Loni podstoupil operaci, která byla nezbytná pro zlepšení kvality jeho života. Kdyby k ní nedošlo, hrozilo by muzikantovi ochrnutí.

red, foto: Sony Music
Témata: Ozzy Osbourne, koncert, zdravotní potíže, páteř

zavřít