Plaské kulturní léto v červnu láká na Lucii revival a Visací zámek

Vydáno 31.05.2018 | autor: redakce

První červnový koncert Kulturního léta v Plasích představí revival legendární kapely Lucie. Na své si přijdou jak nostalgici, tak všichni ti, kteří neměli možnost slyšet originální kapelu v obnovené sestavě.

Plaské kulturní léto v červnu láká na Lucii revival a Visací zámek Plaské kulturní léto v červnu láká na Lucii revival a Visací zámek

Rockovou party v Plasích zajistí hned dva červnové koncerty: 1. června zahraje "domácí" plzeňská sestava Lucie revival. Ta má za posledních třináct let existence na kontě přes osm set odehraných koncertů a v Plasích bude hrát nejen písně Lucie, ale také hity sesterské sestavy Wanastovy vjeci, a dokonce i své vlastní.

Plaské kulturní léto slibuje rock, punk, ska i folk. Zahrají Trautenberk, Visací zámek nebo Arakain

Druhý červnový koncert je naplánovaný na 16. 6. a tentokrát bude stage patřit punkerům! Oprašte proto křivák, nebo si alespoň zapíchněte do úst kohoutí hnát, jakožto správnou "známku punku". Znalci už tuší, že headlinerem bude kapela Visací zámek, ale nebude sama. Line-up je nabitý dalšími zvučnými jmény, představí se i N.V.U. a Znouzecnost.



Plaské léto se koná v areálu obnoveného Knížecího pivovaru. Kromě samotných koncertů nabídne také doprovodné akce pro rodiny s dětmi. Celý program všech letních koncertů najdete na Facebooku nebo webu



tz, jm

Témata: Plaské kulturní léto, Lucie, Lucie revival, Visací známek, Znouzectnost

zavřít