Punk fest v Plasích láká na Visací zámek, vystoupí i Znouzectnost nebo SPS

Vydáno 13.06.2018 | autor: redakce

Třetí koncert Plaského kulturního léta na Plzeňsku představí 16. června českou punkovou legendu Visací zámek, kapely Znouzectnost nebo SPS. Line-up doplní N.V.Ú, domácí Mordors Gang, AM nebo benešovská parta ATD.

Punk fest v Plasích láká na Visací zámek, vystoupí i Znouzectnost nebo SPS Punk fest v Plasích láká na Visací zámek, vystoupí i Znouzectnost nebo SPS

O tom, že "punk není mrtvej", vás třetí červnovou sobotu přesvědčí hned sedmička kapel během Punk festu v areálu plaského Knížecího pivovaru. Hlavním magnetem na různobarevná číra a křiváky bude jistě kapela Visací zámek, která loni oslavila neuvěřitelných 35 let existence a stále vyprodává kluby po celérepublice. Jakou větší Známku punku si lze vůbec představit?

Plaské kulturní léto v červnu láká na Lucii revival a Visací zámek



I další vystupující má na kontě podobnou řádku let. Plzeňská parta Znouzectnost přiveze do Plas téměř stejnou sestavu, v jaké v roce 1986 odehrála první koncert v klubu Oko. Na kontě má k dnešnímu dni několik desítek alb a singlů, a tak se můžou těšit stejně skalní příznivci, pamětníci i nová krev, kterou si kapela hýčká na desítkách koncertů každý rok.  



Punk fest je součástí Plaského kulturního léta, které na ploše letních měsíců přiveze celou řadu tuzemských skupin a klubových stálic v celé paletě žánrů. Posluchači folku si přijdou na své 5. července, kdy se v Plasích představí folkové legendy Nezmaři a Michal Leicht s Cop. Navíc je v okolí řada atrakcí, které potěší i rodiny s dětmi. Ve městě je totiž kromě pivovarského areálu také početná ZOO, která chová velké kočkovité šelmy, klokany, desítky dravců a exotických ptáků a další drobné šelmy.



Celý program najdete na Facebooku a webu

tz, jm

Témata: Plaské kulturní léto, Visací zámek, Znouzectnost, punk

zavřít