Radbuza fest Dobřany vyvrcholí exkluzivním koncertem Anny K., představí se i několik ambiciózních kapel napříč žánry

Vydáno 28.08.2017 | autor: redakce

Hlavním koncertním hostem letošního ročníku bude Anna K., která se na Radbuza festu představí vůbec poprvé. Oblíbenou zpěvačku a její renomovanou kapelu i řadu dalších interpretů uvidíte v sobotu 16. září na Náměstí T. G. M. v Dobřanech.

Radbuza fest Dobřany vyvrcholí exkluzivním koncertem Anny K., představí se i několik ambiciózních kapel napříč žánry Radbuza fest Dobřany vyvrcholí exkluzivním koncertem Anny K., představí se i několik ambiciózních kapel napříč žánry

Úvod festivalu obstarají ostřílení rockeři Ill Fish, po nichž uvidíme Ocho Ríos, kapelu fúzující world music, latino rock, reggae, blues a funk. 

VIDEOROZHOVOR: Anna K. - V tomhle období není třeba zpívat depresivní písně

V programu nechybí ani talentovaná funkrocková kytaristka Electric Lady nebo dynamická pražská formace Gingerhead, kterou vede syn legendárního Vladimíra Mišíka, kytarista Maťo Mišík, známý z Tata Bojs či skupiny Anety Langerové.

Dobřanský Radbuza fest: Fanoušky zahřáli Vypsaná Fixa, Sabina Křováková nebo ISUA

Headliner festivalu Anna K. vystoupí v hlavním večerním čase - před jedenadvacátou hodinou. Představí úspěšné aktuální album Světlo a chybět pochopitelně nebudou ani největší rádiové hity. Jejím exkluzivním sedmdesátiminutovým koncertem však Radbuza fest neskončí, volně přejde v poprockovou párty v režii formace POPs, která minimálně do půlnoci bude bavit dobřanské publikum písněmi Phila Collinse, Michaela Jacksona, George Michaela a dalšími šlágry 80. a 90. let.



"Společným jmenovatelem programu letošního Radbuza festu je muzikantská kvalita, kterou představují jak hlavní hvězdy festivalu, tak i kapely pozvané z regionu - všechno jsou to skvělí hudebníci, kteří mají čím zaujmout a publikum to nepochybně ocení," dodává za organizátory Jarda Hudec, šéf magazínu iREPORT a ředitel Hudebních cen Žebřík.

FESTIVALY 2017: NEJVĚTŠÍ PŘEHLED LETNÍCH OPEN AIRŮ NA ČESKÉM INTERNETU

Radbuza fest 2017 začíná v 15 hod., ale na náměstí to bude žít už od brzkého rána, kdy zde odstartuje Dobřanská padesátka a nedlouho poté kvalifikační závod Stihl Timbersports.

Vstup na všechny výše uvedené události je zdarma!

Další informace najdete na webových stránkách a Facebooku.

TZ, foto Martin Linhart, Goran Tačevski, archiv

Témata: Radbuza fest, Anna K., Electric Lady, Ill Fish, Gingerhead

zavřít