Red Bull TV a iREPORT přináší live stream z festivalu Demon Dayz pod taktovkou Gorillaz

Vydáno 09.06.2017 | autor: redakce

Série live streamů z letních festivalů zahrne také Demon Dayz, akci kapely Gorillaz se spřátelenými formacemi. Přímý přenos budete moci sledovat v sobotu 10. června díky Red Bull TV a iREPORTu. 

Red Bull TV a iREPORT přináší live stream z festivalu Demon Dayz pod taktovkou Gorillaz Red Bull TV a iREPORT přináší live stream z festivalu Demon Dayz pod taktovkou Gorillaz

Festival Demon Dayz bude probíhat v zábavním parku Dreamland Margate v anglickém Kentu. Jednodenní akce nabídne zábavu na třech pódiích. V roli hlavních hvězd vystoupí Gorillaz, k vidění ale bude řada jejich hostů. Mezi nimi se objeví například rapper Vince Staples, hiphopové trio De La Soul nebo islandští alternativci Fufanu. 

FESTIVALY 2017: NEJVĚTŠÍ PŘEHLED LETNÍCH OPEN AIRŮ NA ČESKÉM INTERNETU

vložte odkaz, text nemažte

Gorillaz letos vydali novou desku Humanz, kterou přijedou na podzim představit i do České republiky. V listopadu zavítají do pražské O2 areny

Red Bull TV nabídla už v minulém týdnu přímý přenos z festivalu Primavera Sound (Barcelona), tento víkend můžete vedle Demon Dayz sledovat i Bonnaroo (Tennessee) a během sezóny přidá i Electric Daisy Carnival (Las Vegas), Roskilde (Roskilde), Montreux Jazz Festival (Montreux), Lollapalooza, (Chicago) a na závěr sezóny v říjnu Austin City Limits Music Festival (Austin). Některé z nich vám zprostředkujeme i na iREPORTu. 

Témata: Gorillaz, Red Bull TV, festivaly 2017

zavřít