Takhle vypadají dnes: ABBA se po letech sešla, spojila je Mamma Mia!

Vydáno 22.01.2016 | autor: Josef Martínek

Dobrou zprávou pro fanoušky legendární švédské skupiny ABBA je, že se všichny čtyři členové po dlouhé době objevili společně na veřejnosti. Tou špatnou pak to, že nezazpívali žádný ze svých hitů. A nezdá se, že by to do budoucna mělo být jinak.

Takhle vypadají dnes: ABBA se po letech sešla, spojila je Mamma Mia! ABBA v roce 2016

Švédské kvarteto se sešlo při příležitosti otevření nové restaurace ve Stockholmu. Inspirována je muzikálem Mamma Mi! a otevírá ji jeden ze členů, Björn Ulvaeus. To by bylo, aby se nepřišli podívat jeho bývalí parťáci Benny Andersson, Agnetha Fältskog a Anni-Frid Lyngstad. Jenže kdo si myslel, že dojde i na některý ze slavných šlágrů minulého století, ten odcházel zklamaný. Mikrofonů se ABBA neujala.

ABBA znovu ožívá: vystoupení ABBA The Show v Česku

Podle členů se žádný comeback už ani nechystá. Švédská popová modla se rozpadla v roce 1982 po 10 letech úspěšného fungování. Hosté otevírané restaurace tak už naživo Mamma Mia!, Dancin Queen, Gimme! Gimme! Gimme! ani jiné hity neuslyší. Zato z reproduktorů budou v tomto podniku vyhrávat o sto šest. A návštěvníci si je prý můžou i veřejně prozpěvovat.

NME, jm

zavřít