Teepee a PIANO spojí síly na speciálních akustických koncertech v kostelech

Vydáno 15.11.2016 | autor: Hana Bukáčková

Plzeňská dvojice teepee znovu spojuje síly s kapelou PIANO Mikoláše Růžičky. Po vydání debutového alba Albatross, na jehož vzniku se podíleli i muzikanti právě z Piana, obě uskupení představí společné akustické koncerty v prostorách kostelů, kde zazní písně z tvorby obou kapel.

Teepee a PIANO spojí síly na speciálních akustických koncertech v kostelech Teepee je indie folkové duo z Plzně

Koncerty proběhnou v bývalém kostele v Atriu na pražském Žižkově a v plzeňském evangelickém kostele Západního sboru ČCE. Písně zahrané akusticky tak dostanou zcela nový háv, ve kterém vynikne intimita tvorby obou kapel v akusticky dokonalých prostorech.

Nadějná indie dvojka Teepee: Lidé přestávají poslouchat jen to, co jim servírují rádia

"Láká nás hrát v nevšedních prostorech. Má pocit, že naše hudba vyzní lépe, tím spíš, že je víc poslechová než taneční. Baví mě, když vznikne něco neopakovatelného, výjmečného. Obě tahle místa mají totiž specifickou energii a paměť," říká o koncertech frontman Piana, Mikoláš Růžička.



Na oba koncerty vás take srdečně zve Tereza z teepee: "V prosinci to budou dva roky, co teepee existuje. Vzhledem k tomu, že Miki Růžička dal naší první desce finální podobu, jsme strašně rádi, že tohle neobyčejné 'pódium' budeme moci sdílet právě s jeho skvělou kapelou Piano. Na koncert se hrozně těšíme, protože prostředí kostela dá naší hudbě tu správnou atmosféru, takže si přineste kapesníky."

RECENZE: Indie folková nádhera: Mladí, ale vybroušení Teepee aspirují na objev roku

Afterparty s DJs proběhne v blízké Moving Station / Hemžící se zastávka . (pouze Plzeň)

Termíny:

Teepee + PIANO
Husův chrám - Západní sbor ČCE v Plzni - Němejcova 2
Středa 14.12.2016 od 19.30
Vstupné 160,-/200,-


Teepee + PIANO
Atrium Žižkov – Čajkovského 12
Čtvrtek 15.12.2016 od 20.00
Vstupné 160,-/200,-

tz, hb

Témata: Teepee, PIANO, koncerty, indie folk

zavřít