The Killers budou hlavní hvězdou letošního ročníku Colours of Ostrava

Vydáno 28.01.2020 | autor: redakce

Rocková megakapela, která byla minulý rok headlinerem festivalu Glastonbury, vystoupí také na největším ostravském festivalu. Spolu s nimi také Twenty One Pilots, Lumineers, LP, Martin Garrix a další.

The Killers budou hlavní hvězdou letošního ročníku Colours of Ostrava The Killers budou hlavní hvězdou letošního ročníku Colours of Ostrava

Hlavní hvězdou letošního festivalu Colours of Ostrava bude kromě Twenty One Pilots americká rocková kapela The Killers. Za svoji kariéru prodali přes 28 miliónů alb, získali nesčetné hudební nominace či ocenění (včetně Q Awards, Brit Awards či Grammy) a jejich strhující koncerty vyprodávají stadiony a největší festivaly po celém světě.

Colours of Ostrava přichází s první hvězdou ročníku 2020. Budou jí Twenty One Pilots

Počínaje debutovým albem Hot Fuss z roku 2004 patří mezi autory hitových skladeb, které zná snad každý. Na Mr. Brightside, Somebody Told Me nebo All These Things That I've Done se jako sněhová koule postupně nabalovaly další – třeba Human.

Kromě nich pořadatelé Colours of Ostrava na dnešní tiskové konferenci oznámili také vystoupení elektro-punkové dvojice Sleaford Mods nebo noice-popových HEALTH. Připojí se k už tak zajímavému lineupu, kde jsou například Lumineers, Twenty One Pilots, Martin Garrix, LP, Sigrid, Larkin Poe a další. Festival se bude konat od 15. do 18. července.

Text: TZ

Témata: Colours of Ostrava, The Killers, Twenty One Pilots, Martin Garrix, Lumineers, LP, Sigrid

zavřít