Desku Planety pokřtí s Matejem Benkem hvězdy českého a slovenského popu

Vydáno 26.12.2015 | autor: Filip Pešta

Planety jsou unikátní deskou pro děti i dospělé, kterou napsal slovenský jazzový klavírista Matej Benko. Na pomoc si pozval hvězdy českého a slovenského popu. I ty budou přítomny na křtu alba 20. ledna v Praze. 

Desku Planety pokřtí s Matejem Benkem hvězdy českého a slovenského popu Desku Planety pokřtí s Matejem Benkem hvězdy českého a slovenského popu

Richard Müller, Michael Kocáb, Klára Vytisková, Markéta Foukalová, Ondřej Ruml, Xavier Baumaxa, Radek Pastrňák, Milan Cimfe, Yvonne Sanchez, Oto Klempíř, Dan Bárta a Matej Benko. To jsou jména hvězd, které by se měly společně setkat na křtu alba Planety. Ten proběhne 20. ledna v Lucerna Music Baru, v Praze. Otazník zatím visí pouze nad účastí Müllera a Kocába. Zbytek sluneční soustavy svou účast již potvrdil.  

RECENZE: Astronomie jinak. Písně o Planetách Mateje Benka si zamilují děti i jejich rodiče

Album Planety jsme nedávno podrobili i naší recenzi. "Každý z jednotlivých interpretů dokázal vyprávět příběh své planety velmi záživně a emočně správně na základě dané zápletky. Je slyšet, že si všech dvanáct pěvců svá sóla patřičně užila. S klidem pobaví děti, jejich rodiče i hudební gurmány. Planety čiší radostí a touhou předat krásné dílo mladším generacím," stálo v ní spolu se stoprocentním hodnocením. 

Matej Benko: Projekt Planety s českými hvězdami je pro děti i dospělé

Vstupenky na koncert mohou návštěvníci zakoupit v síti Ticketstream. Pro děti do 15 let je vstupné zvýhodněno, pro děti do tří let je zdarma. 



Filip Pešta


zavřít