Veledílo rocku? Ozzy Osbourne na chystané album přizval hudebníky z Metalliky, Foo Fighters i Red Hot Chili Peppers

Vydáno 21.12.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Chystané album Ozzyho Osbourna bude plné hvězdných hostů. Dvaasedmdesátiletý zpěvák chytil druhý dech a po letošní sólovce Ordinary Man už nahrává další, na pomoc si přizval kolegy z kapel Metallica, Foo Fighters a Red Hot Chili Peppers.

Veledílo rocku? Ozzy Osbourne na chystané album přizval hudebníky z Metalliky, Foo Fighters i Red Hot Chili Peppers Veledílo rocku? Ozzy Osbourne na chystané album přizval hudebníky z Metalliky, Foo Fighters i Red Hot Chili Peppers

Na nové desce by konkrétně měli posluchači slyšet bubeníky Taylora Hawkinse a Chada Smitha a basistu Roba Trujilla. Celé album má pak pod palcem producent Andrew Watt, který s Osbournem spolupracoval na jeho aktuálním CD Ordinary Man.

RECENZE: Ozzy Osbourne nemá dokonalé zdraví, desku ale ano

„Myslím, že je skvělé, že si rockoví fanoušci budou moci poslechnout desku, v jejíž první polovině uslyší bubnovat Chada Smithe a v další Taylora Hawkinsona. Pár songů už jsme nahráli, některé mají dokonce osm nebo devět minut. Jsem z nich nadšený,“ uvedl Watt.

Nahrávání desky provází přísná bezpečnostní opatření. Kvůli pandemii koronaviru musí být muzikanti každý den testovaní. Právě covid-19 ovlivnil také zpěvákovo turné k nahrávce Ordinary Man, které musel Osbourne přesunout až na rok 2022. V České republice by se měl spolu s Judas Priest nově představit 28. ledna.

red, foto: promo interpreta
Témata: Ozzy Osbourne, Metallica, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Andrew Watt, Judas Priest, Ordinary Man

zavřít