Zemřel Aaron Spears, bubeník Ariany Grande nebo Ushera

Vydáno 01.11.2023 | autor: iREPORT

Ve věku 47 let zemřel bubeník Aaron Spears, který hrál v kapelách Ariany Grande nebo Ushera. Byl rovněž nominován na cenu Grammy. O jeho úmrtí informovala v pondělí 30. října manželka Jessica.

Zemřel Aaron Spears, bubeník Ariany Grande nebo Ushera Zemřel Aaron Spears, bubeník Ariany Grande nebo Ushera

„Aaron byl nejenže neuvěřitelně dokonalým bubeníkem, kterého mnozí obdivovali pro jeho jedinečný talent a vášeň k muzice, ale také oddaným otcem našeho drahého syna Augusta. Jeho láska a vřelost byly pilířem naší rodiny. Prázdnota, kterou za sebou zanechal, nelze popsat slovy,“ uvedla.

Smrt si říká rock'n'roll: Příběhy zesnulých hvězd

„Cítíme velké požehnání, že byl součástí našich životů. Jeho odkaz tady bude i nadále žít skrze rytmy, které vytvořil, miloval a sdílel je s námi,“ dodala Jessica Spears.

Aaron Spears spolupracoval s mnoha známými interprety. Nahrával nebo byl na turné s Arianou Grande, Miley Cyrus, Lady Gagou, Adamem Lambertem, Lilem Waynem, The Backstreet Boy, Britney Spears a mnoha dalšími. V roce 2004 byl nominovaný na Grammy za práci na průlomovém albu Ushera, který vyšlo pod názvem Confessions.

„Nemám slov. Tolik jsem tě měl rád, brácho. Budeš mi chybět,“ uvedl na sociálních sítích bubeník Travis Barker z blink-182. „To nemůže být pravda. Mé myšlenky teď směřují k Jessice a Augustovi,“ dodal.

red, foto: IG Aarona Spearse
Témata: Aaron Spears, bubeník, smrt

zavřít