Zemřel kytarista Polaris, bylo mu pouhých 26 let

Vydáno 05.07.2023 | autor: redakce

V pouhých šestadvaceti letech zemřel 19. června v ranních hodinách člen Polaris, kytarista Ryan Siew. Kapela to oznámila na konci června na svých sociálních sítích a požádala o respektování soukromý muzikantových blízkých. Příčina smrti není jasná, Siew však dlouhodobě trpěl depresemi.

Zemřel kytarista Polaris, bylo mu pouhých 26 let Zemřel kytarista Polaris, bylo mu pouhých 26 let

„Ryan byl naším nejlepším přítelem a spřízněnou duší. Byl to dobrosrdečný, chytrý člověk, uměl se bavit, byl kreativní a nadaný ve všech směrech. Miloval skvělé jídlo a společnost. Miloval Harryho Pottera, psycho-thrillery a kriminální dokumenty. Miloval hudbu. A ze všeho nejvíc miloval svou rodinu a přátele. Ryane, budeme tě milovat po zbytek našich dnů a nikdy nezaplníme díru, kterou jsi zanechal v našich srdcích,“ uvedli zbylí členové Polaris na sociálních sítích.

Siew se k nim připojil rok po založení. V kapele zastával pozici kytaristy. Dlouhodobě trpěl depresemi, v lednu sdílel s fanoušky fotografii z nemocnice. V příspěvku přitom uváděl, že léčba pokračuje správným směrem a neužívá již žádná antidepresiva. Spekuluje se však, že právě deprese mohly být příčinou jeho náhlého úmrtí.

Pouhých deset dnů před úmrtím kytaristy zahráli Polaris na Rock for People. Festival otevírali po boku Slipknot, Simple Plan, Architects či Lorna Shore. 20. června oznámili na sociálních pauzu s tím, že se musí vypořádat „s vážnou osobní krizí v rodině“.

red, foto: FB Polaris
Témata: Polaris, Ryan Siew, smrt, deprese

zavřít