Zemřela Sarah Harding, bývalé člence Girls Aloud bylo 39 let

Vydáno 06.09.2021 | autor: redakce

Zpěvačka Sarah Harding, která se proslavila svým působením v kapele Girls Aloud, v pouhých 39 letech zemřela. Podlehla rakovině prsu, se kterou se léčila více než rok. Už dříve však uvedla, že se podle svého lékaře pravděpodobně nedožije letošních Vánoc.

Zemřela Sarah Harding, bývalé člence Girls Aloud bylo 39 let Zemřela Sarah Harding, bývalé člence Girls Aloud bylo 39 let

„S hlubokou bolestí v srdci bych chtěla všem oznámit, že moje krásná dcera Sarah bohužel odešla z tohoto světa. Jak mnoho z vás ví, Sarah bojovala s rakovinou. Snažila se ji porazit až do svého posledního dne,“ uvedla matka Harding na jejím Instagramu. „Děkuji všem, kteří ji v uplynulém roce podporovali. Dodávalo jí sílu, když věděla, že je milovaná. Vím, že by nechtěla, aby si ji lidé pamatovali jako tu, která bojovala s touto krutou nemocí. Chtěla by, abyste si ji pamatovali jako zářící hvězdu,“ dodala.

Zemřel dlouholetý člen Čechomoru Radek Pobořil

Že rakovina postupuje neúprosně dál, se Harding svěřila svým fanouškům loni v srpnu. „Chodím každý týden na chemoterapie a bojuju tak tvrdě, jak jen to jde,“ uvedla tehdy. Letos jí lékař sdělil, že se s největší pravděpodobností nedožije ani letošních Vánoc.

Sarah Harding byla členkou skupiny Girls Aloud, která vznikla v roce 2002 během talentové soutěže Popstars. O jedenáct let později se formace rozpadla. Posluchači mohou znát například její song Sound of the Underground. Zpěvačka se objevila i v několika filmech, mezi nimi například ve snímku Holky z naší školky.

red, foto: IG Sarah Harding
Témata: Sarah Harding, Girls Aloud, rakovina

zavřít