LIVE: Girl power v přímém přenosu! Sima rozplakala i roztancovala Roxy

Vydáno 28.03.2023 | autor: Barbora Turková

Slovenská Beyoncé. Tak je přezdíváno Simě, která na svém Masterpiece tour vyprodala pražskou Roxy. Koncert, na němž pokřtila aktuální desku, se nesl ve znamení slz štěstí a radosti, pocitů euforie, tance a dojetí. A to všechno za skvělé atmoféry v publiku. 

LIVE: Girl power v přímém přenosu! Sima rozplakala i roztancovala Roxy LIVE: Girl power v přímém přenosu! Sima rozplakala i roztancovala Roxy

Sima
Praha, Roxy
23. 3. 2023

Simona Hégerová je už na slovenské i české scéně zajeté jméno, což dokázala i vyprodaným koncertem v pražské Roxy. Do něj zavítala v rámci Masterpiece tour k aktuální stejnojmenné desce. Jako předskokany si zvolila  DJ Chemic, Saimonsa a Dávida Bíleka, ale všichni nejvíce očekávali hlavní hvězdu. 

Sima se na pódiu objevila přesně v 21 hodin ve společnosti tanečnic, které ji až na výjimky doprovázely prakticky celý večer. Celý set odstartovala písničkou No čo je, ha! a na sobě měla andělská křídla, která fanoušci mohou znát z klipu. Následovala skladba Bohyne, ve které opěvuje ženskou sílu a soudružnost. Ostatně právě na ženy slovenská diva cílí a nutno dodat, že ty většinou převládaly v publiku. Neříká, že bez mužů se nedá žít, ale že ženská síla může překonat všemožné překážky. 

Sima předvedla Praze show světové úrovně, v Roxy pokřtila album Masterpiece

I díky ženské převaze byl koncert velmi emotivní. Ten nejsilnější moment přišel ve chvíli, kdy si na pódium zpěvačka pozvala jednu z fanynek, které si všimla díky hlasitému skandování. I když nebylo slyšet, co si dotyčnou dívkou říká, Simu emoce velmi přepadly, protože se na stage rozplakala. Po slzách i objetí následně slečnu Katku požádala, aby jí pokřitila poslední desku Masterpiece. Dotyčné tak zřejmě splnila její velký sen. 

Sima během zhruba hodinu a půl trvajícího koncertu odehrála jak písničky z nové desky, tak i starší kousky. Během večera několikrát změnila outfit - buď přímo na pódiu, nebo v zákulisí. I když byly outfity často velmi odhalené, ani jeden nepůsobil vulgárně nebo zbytečně provokativně. Dominovaly především zářivé a blyštivé modely, které dotvářejí její charakteristický vzhled. Celou show zakončila Sima přídavkem Víkend.

Jediné, co kazilo celkový dojem z koncertu, byl zvuk. Často nebylo vůbec rozumět tomu, co zpěvačka říká, a rozhodně to nebylo tím, že by mluvila slovensky. I ve zpěvu se občas ztrácela a kdybych nevěděla, o čem v písničkách zpívá, byla bych úplně mimo. Je to velká škoda, protože její koncert byl opravdu jinak velmi povedený a na skvělé úrovni.

Text: Barbora Turková, foto: Lukáš Zima
Témata: Sima, Masterpiece,Chemic, David Bílek, Saimonsa, Roxy, Praha

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít