Bizár týdne: Petr Kolář nazpíval hymnu SPD. „Nebudu stranu volit,“ nechal se později slyšet

Vydáno 20.07.2021 | autor: redakce

Petr Kolář se v minulosti držel dál od politiky a své názory veřejně neprojevoval. S novou hymnou SPD však učinil výjimku, která je spoustě jeho příznivcům proti srsti. Velká většina je překvapená, že zpěvák na nabídku kývl. Jak ale Kolář tvrdí, stranu Tomia Okamury volit nebude.

Bizár týdne: Petr Kolář nazpíval hymnu SPD. „Nebudu stranu volit,“ nechal se později slyšet Bizár týdne: Petr Kolář nazpíval hymnu SPD. „Nebudu stranu volit,“ nechal se později slyšet

Zpěvák v nové písni odkazuje na symboly České republiky, jakými jsou státní vlajka, soudržnost a férovost. Text doplňuje líbivý videoklip, který právě zmíněné symboly zobrazuje. Ačkoliv však Kolář na nabídku nazpívat skladbu kývl, SPD podle svých slov volit nebude.

RECENZE: Petr Kolář nažehlil rock pro popové posluchače

„Lidi by si měli uvědomit, že jsem hudebník a nazpíval jsem písničku, která mě zaujala, je líbivá a ukazuje moji lásku k vlasti. Nejsem politik a nemám s politikou nic společného. SPD volit nebudu, ani nejsem její tváří,“ uvedl pro super.cz.

I přesto ho však příznivci kritizují „Klesl u nás hodně hluboko do hlubin dezinformačních dějin,“ napsala na Instagram Kolářovi jedna ze sledujících. A podobné komentáře se pod jeho příspěvky po vydání nové hymny SPD množí. Spolupráci se stranou, v jejímž čele stojí Tomio Okamura, považují mnozí za nešťastné.

„Měla jsem vás ráda, Petře. SPD je populistický odpad. Jakákoliv spolupráce s SPD je špatná. Tohle rozhodnutí bylo špatné, velmi špatné. Přestávám poslouchat vaše písně,“ vzkázala zpěvákovi fanynka s přezdívkou swan.heart.

Jak zpěvák uvedl, komentáře si raději nečte a k hymně se v budoucnu nebude již více vyjadřovat.

red, foto: Instagram Petr Kolář
Témata: Petr Kolář, SPD, hymna

zavřít