Divadelní soubor Ztracená existence se stěhuje do Rock Café

Vydáno 08.11.2019 | autor: redakce

Divadelní spolek Ztracená existence oslavil tento rok v červnu výročí 20 let existence dvojitým představením ve Studiu Ypsilon, kde tak ukončil třináctou hostovací sezónu na této scéně. Nyní se ze Spálené ulice přesouvá o pár metrů dál, a sice na Národní třídu do klubu Rock Café. Jeho divadelní scéna otevírá pro soubor nové tvůrčí možnosti a celkovou atmosférou legendárního klubu je i blízká jeho naturelu.

Divadelní soubor Ztracená existence se stěhuje do Rock Café Divadelní soubor Ztracená existence se stěhuje do Rock Café

Prvním představením je hned derniéra jedné z nejnáročnějších her souboru a sice již osm let neuváděné politické satiry Vandaska, pojednávající o nebezpečí nástupu totality, která na své důstojné rozloučení stále čekala. Stane se tak 18. listopadu ku příležitosti listopadových oslav 30. výročí Sametové revoluce. Přesně o měsíc později, 18. 12., uvede soubor Večer o dvou půlkách, který je jakožto vánoční představení uváděno pouze jednou za rok. 

Half Alive přivezli do Rock Café pestré písně z prosluněné Kalifornie

Od nového roku se můžete těšit na celý aktuální repertoár včetně stomatologické revue Dentální rapsódie, televizní parodie Vařparáda. V neposlední řadě i na poslední komedii Shakespeare na flipchartu, která si střílí z kreativních agentur prznící klasiku všech klasik - shakespearovské tragédie.

A díky novým podnětům v novém prostoru se mohou návštěvníci divadelního sálu v Rock Café stejně jako fanoušci Ztracené existence těšit i na řadu novinek.



Vstupenky jsou k dostání v předprodeji přes GoOut a na místě před představením.

tz, jm

Témata: Rock Café, Ztracené existence, divadlo

zavřít