Nejočekávanější koncerty roku 2020 (III): Helloween, James Arthur, Beth Hart, Nazareth i Marek Ztracený

Vydáno 08.01.2020 | autor: Andrea Štipčáková

V přehledu nejočekávanějších koncertů roku 2019 jsme vám již představili třicítku akcí - první část si připomeňte zde a druhou tady. Jako bonus k nim přidáváme ještě dalších deset. Těšit se u nás můžeme třeba na skupiny Nazareth nebo Helloween, ve vyprodané O2 areně zazpívá Marek Ztracený a Lucerna Music Bar si zase podmaní Walter Trout nebo sestry z Larkin Poe.

Nejočekávanější koncerty roku 2020 (III): Helloween, James Arthur, Beth Hart, Nazareth i Marek Ztracený Nejočekávanější koncerty roku 2020 (III): Helloween, James Arthur, Beth Hart, Nazareth i Marek Ztracený


James Arthur
Forum Karlín, Praha
28. 1.

James Arthur se do srdcí posluchačů zapsal zejména s coverem písně Impossible, s nímž se představil v britském X Factoru. Po jeho konci se sympatický zpěvák několikrát ukázal také v Praze, kam se teď hodlá po pěti letech vrátit. Návštěvníkům nabídne písně z nové desky You.

Emoce a zlaté hrdlo: James Arthur letos podruhé zamíří do Česka

 


Mandrage
Forum Karlín, Praha
1. 2.

Mandrage čeká hned zkraje roku turné Dlouhej únor, na které vyrazí ke své nové desce Vidím to růžově. Šňůru zahájí v pražském Foru Karlín a už teď je jisté, že půjde na delší dobu o poslední koncerty Mandrage. Formace totiž v prosinci oznámila chystanou pauzu. Doprovod na cestách bude skupině dělat Sebastian.

 


Marek Ztracený
O2 arena, Praha
22. a 23. 2.

Marek Ztracený se chystá dobýt největší koncertní halu v České republice. V únoru se v ní představí celkem dvakrát. Během své show nabídne fanouškům průřez největšími hity své více než deset let trvající kariéry. "Budou to výjimečné dva večery," slibuje zpěvák. Koncerty se uskuteční 22. a 23. února.

VIDEOROZHOVOR: Zpěvák roku Marek Ztracený - Věřím, že na O2 arenu budeme vzpomínat celý život

 


Nazareth
Forum Karlín, Praha
20. 4.

Do Prahy se opět vrátí Nazareth. Na turné se skupina vydává na podporu novinky Tattooed On My Brain, jež obsahuje tucet písní. Mnohé z nich během koncertu jistě zaznějí. Těšit se však diváci mohou i na staré osvědčené songy v čele s hitem Love Hurts. 

Koncert Nazareth v Praze druhým objektivem

 


Southern Avenue
Palác Akropolis, Praha
21. 4.

V dubnu do Prahy zavítá energická pětka z Memphisu, která si říká Southern Avenue. Českým fanouškům představí svou druhou desku Keep On, za níž si vysloužila nominaci na Grammy. Úspěchem se však kapela nenechala ukolébat a už teď pracuje na další nahrávce.

 


Walter Trout
Lucerna Music Bar, Praha
4. 5.

Lucerna Music Bar ve svých útrobách v květnu přivítá kytarovou legendu - Waltera Trouta. Ten se do tuzemska vrací po několika letech a kromě Prahy se představí také v Uherském Brodě. Svým příznivcům nabídne novinky z aktuální desky Survivor's Blues, která spatřila světlo světa začátkem minulého roku, i své osvědčené hity.

 


Larkin Poe
Lucerna Music Bar, Praha
25. 5.

Do Lucerna Music Baru se chystají také Larkin Poe, které se po loňském úspěchu v Paláci Akropolis opět představí 25. května. Sestry Lovellovy se znovu předvedou se svým roots rockem, u fanoušků tak oblíbeným, a to i díky rockovým riffům a zvuku slide kytary za doprovodu harmonických hlasů zpěvaček.

 


Jimmy Eat World
Lucerna Music Bar, Praha
24. 6.

V červnu k nám zamíří kapela Jimmy Eat World, která se proslavila zejména skladbou Hear You Me. Fanoušci se mohou těšit na vystoupení v Lucerna Music Baru. Skupina se vedle osvědčených songů chystá přítomným představit i desku Surviving, kterou vydala v říjnu loňského roku.

 


Helloween
O2 arena, Praha
15. 10.

Německá skupina Helloween vyrazí na podzim na druhou část své šňůry United Alive World Tour a kromě vzdálenějších koutů světa se zastaví také v Praze. Fanouškům slibuje hity, které si mohou prozpěvovat už tři desetiletí, i nové pecky, které budou součástí připravované alba této kultovní metalové formace.

Druhý den Masters Of Rock si podmanila speciální sestava Helloween, metalisty bavili i Arch Enemy nebo Turisas

 


Beth Hart
O2 universum, Praha
23. 10.

V Česku vyprodala již pět koncertů, teď se o stejný kousek pokusí pošesté. Beth Hart se premiérově představí v nově otevřené hale O2 universum, v níž zahraje písně z aktuálního alba War in My Mind. To momentálně válcuje hitparády.

 

Text: Andrea Štipčáková

Témata: James Arthur, Mandrage, Marek Ztracený, Nazareth, Southern Avenue, Walter Trout, Larkin Poe, Jimmy Eat World, Helloween, Beth Hart

zavřít