AC/DC pracují na novém albu, které bude obsahovat nahrávky Malcolma Younga

Vydáno 03.09.2018 | autor: Andrea Černá

AC/DC pracují na novém albu, které bude odkazovat na jejich bývalého kytaristu Malcolma Younga. Spoluzakladatel legendární australské kapely zemřel v listopadu loňského roku poté, co odešel z kapely kvůli nástupu demence.

AC/DC pracují na novém albu, které bude obsahovat nahrávky Malcolma Younga AC/DC údajně pracují na novém albu, které bude obsahovat nahrávky Malcolma Younga

Podle „spolehlivého zdroje z nitra tábora AC/DC“, jak cituje JAM Magazine, bude Malcolmova práce znatelná v každé jednotlivé skladbě. Album bude věnováno Malcolmově pozůstalosti a na jeho tvorbě se dle výše uvedeného zdroje podílí Youngův bratr Angus.

Malcolm Young - Nenápadný vůdce AC/DC

Youngův materiál, který bude součástí alba, nahrál Malcolm společně se svým bratrem počátkem tohoto století, přibližně pět let před vydáním alba Black Ice (2008). Dle JAM Magazine žili v té době Malcolm a Angus společně a napsali stovky písní, z nichž mnoho jich bylo nahráno a odloženo. Angus se nyní rozhodl vybrat nejlepší skladby z dochovaných nahrávek a doladit je v nahrávacím studiu s Philem Ruddem, Cliffem Williamsem a Brianem Johnsonem.

AC/DC prý nahrávají nové album. Zpívat na něm bude Axl Rose

Brian Johnson byl po ztrátě sluchu přitom nucen v roce 2016 kapelu opustit a na turné byl nahrazen zpěvákem Guns N’ Roses Axlem Rosem. V posledním měsíci se ale spekuluje o Johnsonově návratu.

Témata: AC/DC, Malcolm Young

zavřít