Žebřík: Nejvíc nominací má Tomáš Klus, uspěli i Dymytry, Mirai, Mňága a Žďorp, Monkey Business, Mydy Rabycad, Vojta Dyk či Vypsaná fixa

Vydáno 01.02.2020 | autor: redakce

Hudební fanoušci během lednového hlasování v anketě Žebřík rozhodli o tom, že největší šanci na konečný úspěch má Tomáš Klus, který je nominován ve třech kategoriích. Tři želízka v ohni mají také Mydy Rabycad, pokud počítáme i Žofii Dařbujánovou figurující mezi nominovanými zpěvačkami. Po dvou nominacích mají DymytryMiraiMňága a ŽďorpMonkey Business, Vojta DykVypsaná fixa.

Žebřík: Nejvíc nominací má Tomáš Klus, uspěli i Dymytry, Mirai, Mňága a Žďorp, Monkey Business, Mydy Rabycad, Vojta Dyk či Vypsaná fixa Žebřík: Nejvíc nominací má Tomáš Klus, uspěli i Dymytry, Mirai, Mňága a Žďorp, Monkey Business, Mydy Rabycad, Vojta Dyk či Vypsaná fixa

Bodovali rovněž Prago Union, Marpo, Gaia Mesiah, Voxel, Anna Julie Slováčková, Giudi, Honza Křížek, Marek Ztracený, Vladimír Mišík, Aneta Langerová, Anna K., Barbora Poláková a Ewa Farna.

KOMPLETNÍ NOMINACE ŽEBŘÍKU

Mezi kandidáty na největší objev uplynulého roku figurují Berenika Kohoutová, Michal Horák, Nelly a skupiny Jamaron a Walkmanz. Akcí roku bude jedna z těchto událostí: Colours of Ostrava, Evolucie tour, Klusymfonie, Hrady CZ nebo Létofest.


ÚSPĚCH NOVÝCH JMEN

"Jsme rádi, že se mezi očekávaná zavedená jména vklínilo i několik nových a neokoukaných interpretů a kapel. Díky téhle rozmanité sestavě bude hlasování v nominacích o to napínavější," uvedl k prvnímu kolu ankety ředitel cen Žebřík Jarda Hudec.

JAK BY HLASOVALI REDAKTOŘI iREPORTU

O definitivních výsledcích se bude rozhodovat během února na stránkách www.anketazebrik.cz. Současně běží také hlasování v zahraniční části ankety.

Slavnostní vyhlášení Hudebních cen Žebřík proběhne 13. března 2020 od 19 hodin v areálu DEPO2015 v Plzni za účasti všech nominovaných, z nichž tři nejlepší v každé kategorii obdrží originální sošky z dílny mezinárodně renomovaného sochaře Václava Česáka.

Anketa Žebřík: Ceny pro Lucii, Monkey Business, Tomáše Kluse, Marpa i Barboru Polákovou


ZAHRAJÍ MARPO I MONKEY BUSINESS

Moderace finálového večera se ujme dvojice Marek Taclík a Iva Pazderková. Koncertně se představí Monkey Business, Mňága a Žďorp, John Wolfhooker, Michal Prokop s Framus Five, Marpo & TroubleGang a další. Chybět nebude ani DJ stage a rovněž pověstná after party s hvězdami Žebříku, která potrvá až do ranních hodin.



Organizátorem hudebních cen je magazín iREPORT. Díky spolupráci se serverem Samosebou.cz se Žebřík opět zapojí do třídění odpadu. Partnery jsou Ochranný svaz autorský, PMDP, Vodárna Plzeň, Plzeňská teplárenská, Kamenictví Chlupsa.



Spoluorganizátorem je město Plzeň a Plzeňský kraj. Záštitu nad akcí převzal primátor Plzně Martin Baxa.

Předprodej vstupenek za 490 Kč a VIP passů v ceně 990 Kč probíhá na www.anketazebrik.cz/vstupenky

Kompletní nominace a další informace jsou zveřejněny na www.anketazebrik.cz.

Facebook Anketa Žebřík

Událost Žebřík na Facebooku

TZ, foto Radka Chlupsová, Lukáš Knoll, Jana Braunová, Radim Hromádko, Tomáš Klíma

Témata: Žebřík, Tomáš KlusDymytryMydy RabycadMiraiMňága a ŽďorpMonkey BusinessVojta DykVypsaná fixaPrago UnionMarpoGaia MesiahVoxel, GiudiHonza KřížekMarek Ztracený, Anna Julie SlováčkováVladimír MišíkAneta LangerováAnna K., Barbora PolákováEwa FarnaBerenika KohoutováMichal HorákNellyJamaronWalkmanz

zavřít