UDG čeká největší koncert kariéry. Do Fora Karlín pozvali písničkáře a komika Vojtaana

Vydáno 05.03.2020 | autor: Ondřej Horák

UDG letos slaví dvacet let a ke kulatinám si nadělili největší koncert kariéry. Už 26. března zahrají v pražském Fóru Karlín, večer otevře písničkář a stand-up komik Vojtaano. 

 

UDG čeká největší koncert kariéry. Do Fora Karlín pozvali písničkáře a komika Vojtaana UDG čeká největší koncert kariéry. Do Fora Karlín pozvali písničkáře a komika Vojtaana

„Za celou dobu naší existence jsme vystřídali sedmnáct zkušeben, devět dodávek, dvanáct řidičů, pět zvukařů, čtyři sta osmdesát sedm holek, šest set padesát osm  hotelů, z toho jsme ve třinácti z nich něco vyhodili z okna a kolik jsme toho vypili, to jsme raději nepočítali,“ shrnul saxofonista Adam počty, které dali pečlivě dohromady na posledním turné. 

UDG, Pokáč, O5 a Radeček interview: Na RivaLove tour bude velké soupeření o to, kdo má víc fanoušků

Na největším koncertu své kariéry plánují zahrát vedle osvědčených písní také nové skladby, které se jim nejlépe píší na  kapelním soustředění. „Vyrážíme na tři prodloužené víkendy, během nichž hrajeme a kalíme,“ popisuje kreativní průběh zpěvák Petr Vrzák. Kromě nových písní kapela pracuje také na videoklipu. Večer oslav otevře písničkář a stand-up komik Vojtaano. Pro fanoušky jsou připraveny vstupenkové balíčky.

TZ

Témata: UDG, Forum Karlín

zavřít