Ben Cristovao vydá desku netradičně, v září ji pokřtí. A v Berlíně se setkal se Stevenem Tylerem z Aerosmith

Vydáno 07.06.2017 | autor: redakce

Ben Cristovao vydá už za pár dní svou novou desku. Vyjde netradiční formou. Velký křest pak plánuje na Střelecký ostrov 28. 9., který má ambici vyprodat.

Ben Cristovao vydá desku netradičně, v září ji pokřtí. A v Berlíně se setkal se Stevenem Tylerem z Aerosmith Ben Cristovao se v Berlíně setkal se svým idolem Stevenem Tylerem

Ben Cristovao oslaví už 8. června 30. narozeniny, dárků si pro fanoušky připravil hned několik. Nová deska vzniká opět ve spolupráci s producenty The Glowsticks, finální úpravy alba proběhly v jejich domácím prostředí v Torontu, kam za nimi Ben na několik dní odletěl. Teď už probíhá master a v druhé polovině června se na desku mohou těšit také fanoušci. První singl alba bude zveřejněn už příští týden. Na albu bude několik hostů, jejichž jména zatím zůstávají v tajnosti, stejně tak i forma, jakou Ben album vydá.

Ben Cristovao si koupil mikinu z Lidlu a ostříhal si vlasy. Reaguje tím na rasismus

Křest proběhne v září v samém srdci Prahy. Střelecký ostrov bude v září místem, kde Ben společně s kapelou i DJem představí skladby naživo s vychytanou vizuální show, která je už v současnosti v plných přípravách. Druhá vlna vstupenek je aktuálně v prodeji za 599 korun, tento týden budou uvolněny v omezeném počtu také speciální VIP vstupenky.

vložte odkaz, text nemažte



Nedáno měl navíc Ben Cristovao možnost potkat svůj vzor Stevena Tylera před koncertem Aerosmith v Berlíně, které bylo jednou ze zastávek jejich posledního turné v kariéře. "Šlo pro mě o obrovskej zážitek, Aerosmith jsou legendou, jejich muzika mě provázela životem a cítím vůči všem členům opravdu velkej respekt. Proto jsem rád, že jsem měl možnost setkat se s nimi a zažít je naživo ještě než skončí s koncertováním," svěřil se Ben. 

tz, jm

Témata: Ben Cristovao, nová deska, Střelecký ostrov, Steven Tyler, Aerosmith

zavřít