Budou se nadále udělovat Andělé? Lewron s jejich pořádáním skončil

Vydáno 01.12.2016 | autor: redakce

Ceny Anděl letos na jaře oslavily 25 let svého udílení, o osudu dalšího ročníku ale není v tuto chvíli vůbec jasno. Agentura Lewron, která dosud ceny pořádala, totiž oznámila, že už se nadále na jejich organizaci podílet nebude. Zatím je tedy ve hvězdách, zda se někdo cen Akademie populární hudby ujme. Vyjádření jednatelů společnosti Leška Wronky a Michala Wronky si přečtěte níže. 

Budou se nadále udělovat Andělé? Lewron s jejich pořádáním skončil Kryštof získal na posledním udílení Andělů dvě ceny. Foto: Petr Tibi

"Po 13 letech se naše společnost rozhodla již dále nepořádat Výroční hudební ceny Akademie populární hudby Ceny Anděl. Po dohodě s IFPI (Českou národní skupinou Mezinárodní federace hudebního průmyslu) vracíme této organizaci licenci na pořádání těchto cen. Tímto chceme Vám všem poděkovat za dlouholetou spolupráci a většině z Vás za přízeň a podporu při organizaci tohoto večera.

ROCKBLOG: Ceny Anděl po letech vzbudily vášně. Ale ne kvůli hudbě

Doufáme, že ocenění Akademie populární hudby a slavnostní udílení Cen Anděl bude v budoucnu i nadále největší událostí naší hudební branže.

Ještě jednou díky.

Lešek Wronka a Michal Wronka
Jednatelé
Lewron music center s.r.o."

tz, jm, foto: Petr Tibi

Témata: Ceny Anděl, Akademie populární huby, Lešek Wronka, Michal Wronka

zavřít