Guns N' Roses dorazí do Prahy až příští rok, fanoušci si musí zakoupit nové vstupenky

Vydáno 06.04.2021 | autor: redakce

Legendární Guns N' Roses navážou na zrušené koncertní turné z minulého roku. Do Prahy dorazí 18. června 2022 spolu se speciálním hostem Garym Clarkem mladším. Zakoupené vstupenky na předchozí termín neplatí, fanoušci si musí pořídit nové.

Guns N' Roses dorazí do Prahy až příští rok, fanoušci si musí zakoupit nové vstupenky Guns N' Roses dorazí do Prahy až příští rok, fanoušci si musí zakoupit nové vstupenky

"Ahoj fanoušci, bohužel musíme vás ještě jednou požádat o trpělivost. Naše letní evropská turné budou přeložena na rok 2022, ale s přidaným bonusem nových koncertů a speciálního hosta Garyho Clarka mladšího! Turné začíná v portugalském Lisabonu 4. června 2022 s novými termíny v Norsku, České republice, Polsku, Nizozemsku a Itálii. Jsme vám i nadále vděční za pochopení a podporu v této bezprecedentní době. Už je vidět světlo, je na konci tunelu a tak se těšíme, až se v letošním roce vrátíme na jeviště v USA, Austrálii, na Novém Zélandu a příští roce i v Evropě a dalších teritoriích!," uvedli Guns N' Roses.

TOP 7 | Hity, které vznikly jako vtip: Žebříčky s nimi dobývali Nirvana, Guns N' Roses i Kings Of Leon

Zakoupené vstupenky na předchozí termín neplatí, fanoušci si musí pořídit nové. Pro majitele lístků a voucherů ze zrušeného koncertu pořadatelé připravili speciální předprodej. Ten začal v úterý 6. dubna v 10 hodin. Členové Live Nation Club si budou moci lístky zakoupit od 7. dubna, oficiální předprodej pak začne o dva dny později.

V prodeji budou také speciální VIP balíčky, které Vám zajistí nejlepší místa s výhledem na celou show, přednostní vstup a mnoho dalších výhod.

Guns N‘ Roses, jejichž začátky sahají do roku 1985, se nesmazatelně zapsali do rychle se rozvíjející rockové scény v Los Angeles. Dva roky po svém vzniku zaujali celý svět svojí nahrávkou Appetite for Destruction, která se stala nejprodávanějším americkým debutem všech dob. Legendární skupina, která doposud vydala šest studiových nahrávek, je jednou z nejdůležitějších a nejvlivnějších kapel v hudební historii a v rámci svých koncertů nadchla miliony fanoušků po celém světě.

TZ, foto: archiv iREPORT
Témata: Guns N' Roses, Gary Clark, Axl Rose, Duff McKagan, Slash, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer, Melissa Reese

zavřít