Hard Rock Hallelujah: Na Metalfestu v Plzni už brzy zazní vítězný song z Eurovize! Přijedou Lordi

Vydáno 30.05.2016 | autor: Nicola Bernard

Znáte pecku Hard Rock Hallelujah od symfonické metalové kapely Lordi? Song otřásl celým metalovým světem, když v roce 2006 vyhrál Eurovision Song Contest. Už za pár dní zazní v podání skupiny s hrůzostrašnými maskami i naživo v Plzni!

Hard Rock Hallelujah: Na Metalfestu v Plzni už brzy zazní vítězný song z Eurovize! Přijedou Lordi Lordi postraší Plzeň

I tato kapela, která se řadí do line-upu letošního Metalfestu, předvede fanouškům to nejlepší, co umí. Společně s Nightwish, kteří jsou na letošním ročníku setkání všech metaláků headlinerem, dorazí i Lordi ze stejné země - Finska. Jsou známi zejména svými kostýmy inspirované hororovými postavami a lyrickými motivy. Dále vynikají strašidelnými videoklipy a promyšlenými pyrotechnickými prvky, kterými rozhodně nešetří během své koncertní šňůry.

Ďábelští Lordi dovezli do Prahy svoji pekelnickou show

"LORDI jsou jako žvýkačka. Když se ti dostane do vlasů, musíš je ustřihnout, jinak se jí nezbavíš. Nikdy jsem o téhle kapele neměl ani ty nejmenší pochybnosti a budu v ní pokračovat až do posledního dechu. Trvalo nám snad deset let, než jsme dostali první smlouvu. Ale jasně, pořád tady budou lidi, kteří ti nebudou věřit. Vždy však jde o to, jak člověk věří sám sobě. I kdybychom neměli smlouvu, klidně bych ty naše desky produkoval sám," říká sám kapelmeister Mr. Lordi.

Metalfest již brzy otřese Plzní v základech. Hlavní hvězdou jsou Nightwish

I v Plzni se můžeme těšit na mnoho očekávaného, ale i na experimenty. Metalfest se koná již tento víkend, a to od 3. do 5. června. Vstupenky můžete objednat na webu pořadatele (Masters of Rock) v sekci vstupenky nebo zakoupit v pražském sídle agentury Pragokoncert či v Masters of Rock Cafe ve Zlíně na Čepkově.

vložte odkaz, text nemažte

zavřít