Finská monstra Lordi se už v listopadu představí v České republice

Vydáno 29.10.2018 | autor: Andrea Štipčáková

Už za pár dnů přicestuje do Česka v rámci své podzimní šňůry Sexorcism European Tour 2018 finská skupina Lordi. Tuzemským fanouškům se představí hned ve čtyřech městech. Zavítá do Prahy, Zlína, Ostravy a Pardubic.

Finská monstra Lordi se už v listopadu představí v České republice Finská monstra Lordi se už v listopadu představí v České republice

Finská hard-rocková formace Lordi patří mezi stálice evropské scény. Je známá především svými monstrózními koncerty plnými pyrotechniky a hororových kostýmů a také do kůže se zarývajícím chraplákem frontmana Tomiho Petteri Putaansuu. Toho si fanoušci pamatují spíše pod přezdívkou Mr. Lordi.

Lordi v Hluku: Obrovská show plná efektů a krve

Do České republiky skupina míří s turné ke svému vůbec nejkontroverznějšímu albu Sexorcism, které vydala letos na jaře. Nachází se na něm například singly Your Tongue's Got the Cat či Naked in My Cellar. Kromě nich však na koncertu určitě zaznějí také hitovky Devil Is a Loser nebo Who´s Your Dady?, jimiž se Finové proslavili.

Tuzemští fanoušci Lordů budou moci své oblíbence nejdříve spatřit 8. listopadu v pražském klubu Roxy. Den na to skupina představí svou show v Masters of Rock Cafe ve Zlíně a 10. listopadu se na ni mohou těšit příznivci z Ostravy, kde kapela odehraje koncert v Garage Clubu. Českou štaci pak Lordi zakončí v pardubickém IDEONu 11. listopadu.

 text: Andrea Štipčáková

Témata: Lordi, Sexorcism, Roxy, Masters of Rock Cafe, Garage Club, IDEON

zavřít