Večírek na sklonku civilizace. Desáté album The Offspring je na cestě, poslechněte si titulní singl

Vydáno 26.02.2021 | autor: redakce

První singl z připravované nahrávky Let The Bad Times Roll je venku, desáté studiové album kalifornských punkerů The Offspring vyjde 16. dubna 2021.

Večírek na sklonku civilizace. Desáté album The Offspring je na cestě, poslechněte si titulní singl The Offspring v roce 2021

„My víme, my víme. Uplynulo 9 let od doby, kdy jste si mohli sáhnout na naše nové album. A my máme pocit, že jste se načekali už dlouho,“ uvedla kapela na YouTube k singlu Let The Bad Times Roll. Stejný název nese také album, které vyjde 16. dubna 2021 na labelu Concord Records.

FOTO: Offspring se svou punkrockovou smrští dobyli i Brno

Titulní singl z desátého alba je inspirován současnou poměrně neutěšenou a lehce apokalyptickou náladou ve společnosti. „Lidi říkají: ‚Když to všechno půjde do kytek, můžeme si to alespoň užít. Nebo se z toho alespoň protančit.‘ Let The Bad Times Roll,” uvedl album kytarista Noodles.

„Mám pocit, že žijeme v jedinečném bodu historie, v němž světoví lídři neříkají: ‚Děláme, co můžeme,‘ ale spíš ‚kašlem na to.‘ A to je dost děsivý,“ přiblížil zpěvák kapely Dexter Holland inspiraci titulního singlu a vlastně i náladu celého alba. To tak nejspíš mlže připomínat večírek na konci civilizace. 

Zatím posledním dlouhohrajícím albem, které The Offspring vydali, je Days Go By z roku 2012.

tracklist:
1. This Is Not Utopia
2. Let The Bad Times Roll
3. Behind Your Walls
4. Army Of One
5. Breaking These Bones
6. Coming For You
7. We Never Have Sex Anymore
8. In The Hall of the Mountain King
9. The Opioid Diaries
10. Hassan Chop
11. Gone Away
12. Lullaby

oh, red, foto: Lisa Johnson, archiv Rock Report
Témata: Offspring, Dexter Holland, Let The Bad Times Roll

zavřít