AC/DC prý letos vydají nové album a mají opět koncertovat i s Brianem Johnsonem

Vydáno 21.01.2020 | autor: redakce

Zatím je to na úrovni spekulací a není to nic oficiálního, ale informaci prozradila velmi vážená australská rádiová osobnost. Dočkáme se tedy velkého comebacku AC/DC?

AC/DC prý letos vydají nové album a mají opět koncertovat i s Brianem Johnsonem AC/DC prý letos vydají nové album a mají opět koncertovat i s Brianem Johnsonem

AC/DC by se měli podle všeho letos vrátit na koncertní pódia. Navíc s Brianem Johnsonem v roli frontmana.

TOP 10: To nejlepší z australské hudby - AC/DC, Nick Cave, Sia i Kylie Minogue

Prozradil to slavný australský rádiový moderátor Eddie McGuire. Tvrdí, že se Brian Johnson do kapely vrací poté, co odešel v roce 2016 kvůli problémům se sluchem. Podle jeho slov by navíc v následujících několika měsících mělo vyjít i nové album, na kterém se Johnson podílel.

"Podle mých informací by nové album AC/DC mělo vyjít někdy v únoru nebo březnu a ke konci roku pak budou mít turné v Austrálii," řekl moderátor. Brian Johnson se mohl podle jeho slov vrátit do skupiny díky tomu, že má nové naslouchátko, které mu to umožnilo.

Bývalý bubeník AC/DC Phil Rudd řádil v Praze, kde zahájil své české turné

Podle všeho by se měl do sestavy vrátit také bubeník Phil Rudd, který odešel v roce 2015 poté, co byl zatčen za držení drog a za vyhrožování svému bývalému zaměstnanci.

Text: ah, foto: Tomáš Martinek

Témata: AC/DC, Brian Johnson, turné, album

zavřít