David Grohl z Foo Fighters natočil dokument What Drives Us. Vystupují v něm Ringo Starr, Brian Johnson, Slash, Lars Ulrich a další

Vydáno 14.04.2021 | autor: Andrea Štipčáková

Zpěvák kapely Foo Fighters David Grohl pracoval v poslední době na novém dokumentu, který bude pojednávat o tom, co motivuje hudebníky v pokračování v jejich kariéře, i když se zdá, že je vše proti nim. Jmenovat se bude What Drives Us a vystoupí v něm hvězdy jako Brian Johnson, Slash, Ringo Starr nebo Lars Ulrich.

David Grohl z Foo Fighters natočil dokument What Drives Us. Vystupují v něm Ringo Starr, Brian Johnson, Slash, Lars Ulrich a další David Grohl z Foo Fighters natočil dokument What Drives Us. Vystupují v něm Ringo Starr, Brian Johnson, Slash, Lars Ulrich a další

Chystaný snímek režíroval sám Grohl a měl by obsahovat zákulisní záběry z turné mladých kapel Radkey a Starcrawler a rozhovory s etablovanými muzikanty vzpomínajícími na své úplné začátky.

LIVE: Foo Fighters, Idles, Twenty One Pilots a další na maďarském festivalu Sziget

„Tenhle film je mým milostným dopisem každému hudebníkovi, který se svými přáteli naskočil do staré dodávky a nechal vše za sebou, jen aby mohl dělat muziku,“ uvedl zpěvák Foo Fighters. „Když jsem tenhle projekt odstartovat, chtěl jsem odhalit všechny věci kolem logistiky a toho, jak se svými nejlepšími přáteli a veškerým vybavením několik měsíců žijete na minimálním prostoru. Nakonec jsem se však během natáčení začal ptát ‚proč?‘, co nás pohání?‘,“ poodhalil Grohl.

Dokument by měl vyjít v USA už 30. dubna a jak odhalil trailer, hudební fanoušci se mohou těšit na opravdové hvězdy. Vystoupí v něm nejen spoluhráči Grohla, ale také Ringo StarrBeatles, frontman AC/DC Brian Johnson, Slash a Duff McKagan z Guns N' Roses, Lars Ulrich z Metalliky, zpěvák Aerosmith Steven Tyler a mnoho dalších.

Text: Andrea Štipčáková, foto: archiv iREPORT
Témata: David Grohl, Foo Fighters, Ringo Starr, Brian Johnson, Slash, Lars Ulrich, dokument, What Drives Us

zavřít