Barvy léta lákají do Poděbrad na Tři sestry, Horkýže slíže, Xindla X nebo Vypsanou Fixu

Vydáno 22.06.2017 | autor: redakce

Už 16. ročník hudební přehlídky Barvy léta bude letos opět dvoudenní. Proběhne od 14. do 15. července v areálu Jezera Poděbrady. K vidění budou Tři sestry, Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa, Xindl X, Václav Neckář, SPS, Harlej, E!E, Imodium, Lety Mimo, Circus Brothers, Pankix, VHS a další.

Barvy léta lákají do Poděbrad na Tři sestry, Horkýže slíže, Xindla X nebo Vypsanou Fixu Tři sestry na Barvách léta 2016. Foto: Petr Tibi

Těšit se kromě vystoupení můžete na dětský koutek, oddychovou zónu s čajovnou, aktivní zónu, stánek s merchem kapel, svítící a ozdobné doplňky, malování na tělo a nespočet dalších stánků, včetně výčepů a občerstvovacích míst.

Barvy léta v Poděbradech: Fanoušky potěšili Tata Bojs, Wohnout i Tři sestry

Ti, pro které bude návrat domů složitější, je zajištěna možnost stanování po celou dobu akce v přilehlém stanovém městečku, a to zcela zdarma.

vložte odkaz, text nemažte

 

Vstupenky jsou k dostání online například na webu Tří sester nebo přes portál Ticketstream. Pořadatelé slibují, že budou ke koupi i na místě.

tz, jm

Témata: Barvy léta, Tři sestry, Horkýže slíže, Vypsaná Fixa, Xindl X, Václav Neckář, SPS, Harlej, E!E, Imodium, Lety Mimo, Circus Brothers

zavřít