Belgičtí dEUS hlásí po dlouhé době návrat do Prahy, vystoupí v Rock Café

Vydáno 26.10.2023 | autor: iREPORT

Belgická rocková parta dEUS se po dlouhé době vrací do Prahy, s sebou navíc přiveze nové album How To Replace It, které vyšlo letos v únoru. Jste-li jejich fanoušky, měli byste si tučným písmem zapsat termín 29. října, právě poslední neděle tohoto měsíce je totiž dnem, kdy zavítají do Rock Café.

Belgičtí dEUS hlásí po dlouhé době návrat do Prahy, vystoupí v Rock Café Belgičtí dEUS hlásí po dlouhé době návrat do Prahy, vystoupí v Rock Café

dEUS nikdy neměli žádnou filozofii. Nikdy žádnou nechtěli. Přesto zůstali věrní určitým zásadám. "Nechcete se opakovat, ale máte svůj styl," říká Tom Barman, frontman a geniální lídr kultovních belgických artrockerů. "Chceš zkoušet nové věci a reagovat na to, co ti v danou chvíli přijde čerstvé." Tak je to i s How To Replace It, jejich osmým studiovým albem a prvním po deseti letech; výrazným a vynalézavým, melodickým, ale vyzývavě nestandardním. Jedinečné. A především nezaměnitelně dEUS.

Večer otevře Noonzy, což je sólový projekt hudebníka Arnauda Stockbroekxe, který byl součástí londýnské rockové skupiny Gana a funkových Toko Joyce.

FB událost
Vstupenky

TZ, foto: archiv Rock Café
Témata: dEUS, Rock Café

zavřít