Blackout Problems rozproudili Lucernu, v únoru ovládnou Rock Café

Vydáno 05.12.2019 | autor: redakce

Po předskakování švédským králům rock’n’rollu Royal Republic se mnichovští dark-popoví Blackout Problems vrátí do Prahy, a to hned v únoru. Tentokrát zahrají v Rock Café, jejich pražském domácím prostředí. Koncert proběhne ve čtvrtek 27. února, vstupenky jsou k dostání přímo v klubu nebo v předprodejní síti GoOut.

Blackout Problems rozproudili Lucernu, v únoru ovládnou Rock Café Blackout Problems rozproudili Lucernu, v únoru ovládnou Rock Café

Kapela se na scéně pohybuje teprve od roku 2012, za tu relativně krátkou dobu své existence ale stihli opravdu hodně, mimo jiné si zahráli i na největších německých festivalech jako jsou Rock Am Ring nebo Rock Im Park a příští rok se představí například i na jednom z největších britských festivalů Download. V loňském roce také vydali své doposud poslední album KAOS, které sklidilo u kritiků velký úspěch.

LIVE: Na rokenrolové Royal Republic si přišli lidé hodit botou

 

Blackout Problems jsou u nás jako doma. S každým dalším koncertem jejich česká fanouškovská základna, která by se dle atmosféry na koncertech dala nazvat spíše rodinou, roste. Zahráli si i na velkých českých festivalech Rock for People nebo United Islands of Prague. Jejich nejoblíbenější českou destinací ale zůstává pražské Rock Café. Právě tam se 27. února vrátí již pošesté.

Vstupenky na koncert jsou k dostání za předprodejovou cenu 250,- + poplatky přímo v klubu nebo v předprodejní sít GoOut.

Více informací: www.rockcafe.cz

Text: TZ

Témata: Blackout Problems, Rock Café, koncert, Royal Republic

zavřít