Britský hudební chameleon Midland vystoupí poprvé v Česku. V červnu ovládne klub Roxy

Vydáno 09.04.2018 | autor: Markéta Koloničná

Autor Essential Mix of the Year 2016, oceňované kompilace Fabriclive94 a nespočtu nadčasových a především různorodých tracků Midland poctí v červnu poprvé svou návštěvou i Prahu. Midland je v současnosti považován za jednoho z nejprogresivnějších umělců se schopností přizpůsobit se jakémukoliv prostředí, stejně jako to umí právě chameleon. Jeho premiéra se chystá v Roxy 15. června.

Britský hudební chameleon Midland vystoupí poprvé v Česku. V červnu ovládne klub Roxy Britský hudební chameleón Midland vystoupí poprvé v Česku

Od chvíle, co se poprvé objevil v roce 2010, byl Harry Agius aka Midland talent se schopností přizpůsobit se velkému množství hudebních poloh: producent surrealistických klubových beatů i popových melodií, DJem flirtujícím s deep housem, technem, diskem, ale i aktuálním soundem svého rodného Leedsu. Prostřednictvím své produkce, labelu Graded i live setů prezentuje Midland svůj jedinečný styl, náročný a překvapivý stejně jako jemný, rafinovaný a naprosto přesně stavěný okolnímu prostředí.

Bad Company jsou zpět. Koncem května vystoupí v Roxy

K prvnímu Essential Mixu pro Radio 1 se dostal v roce 2016 a stejný rok byl Petem Tongem vybrán za nejlepší z celého roku. Následovala prestižní kompilace pro londýnský Fabric, kterou Mixmag vyhlásil nejlepší kompilací roku 2017. "Tiše a bez fanfár se Midland stává jedním z nejlepších DJů současnosti", hodnotil Midlandův rok 2017 Fact Magazine. Rok 2018 je pro něj přislibem dalšího dobrodružství a byla by chyba nebýt v červnu v Roxy u toho.

Téma: Midland, Roxy, DJ

zavřít