Chapeau Rouge navštíví už v sobotu DJs z londýnského labelu Republic Artists, včetně Willers Brothers

Vydáno 21.02.2018 | autor: redakce

Poslední únorová sobota v Chapeau Rouge patří londýnskému kolektivu a labelu Republic Artists. Už 24. února do klubu v centru Prahy zavítá britské duo Willers Brothers nebo Thomas Tesla. Zahraniční hosty doplní kvalitní domácí support.

Chapeau Rouge navštíví už v sobotu DJs z londýnského labelu Republic Artists, včetně Willers Brothers Chapeau Rouge navštíví už v sobotu DJs z londýnského labelu Republic Artists, včetně Willers Brothers

"House floor" bude mít v režii zmíněné duo Willers Brothers, které se na britské scéně pohybuje sedm let. Od roku 2013 jsou rezidentními DJs v londýnském klubu The Egg. Britský magazín DJ MAG je v srpnu 2015 zařadil do rubriky "This month’s DJs To Watch out for". Za posledních dvanáct měsíců hrála dvojice v uznávaných klubech nejen ve Velké Británii, ale také v Estonsku, Francii, Německu (Tresor, Sisyphos, Watergate), Itálii, Lucembursku, na Maltě, v Holandsku, Rumunsku a Španělsku.

VIDEO: Jak Kapitán Demo koupil Chapeau Rouge

Jejich komerčně nejúspěšnější track Mind Craft Glasses zahrál Marco Carola na festivalech a v klubech po celém světě. Minulý rok předskakovali Jamie Jonesovi v Tobacco Dock London. Spolu s berlínskou DJkou a producentkou Cinthie založili nový label WE_R HOUSE, pod kterým jim příští měsích vychází jejich druhé sólové EP.

"Techno floor" bude pod taktovkou šéfa Republic Artists Records Thomase Tesly. Mezi známé londýnské kluby, kde Tesla hrál a momentálně hraje, patří The Egg, Steelyard, MoS, Fire, Corsica Studios, Lightbox nebo Jamm Brixton. K dalším, ve kterých se předvedl, se řadí Tresor, Magdalena, Suicide Circus, Golden Gate a Amnesia na Ibize. Jeho produkci najdete na labelech Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo na již zmíněném Republic Artists.

O support se na "house floor" postará Lucas Hulan, Kirill Astra (Wildt/Tamdem) a Mark Dale z Vídně. Program otevře Da Moon a uzavře slovenský DJ Majki, který je častým hostem RA akcí v Londýně.

 

Line up:
House Music Floor: Dance Club

The Willers Brothers / UK
(WE_R HOUSE)

Lucas Hulan
(Microna, Nighphunk)

Kirill Astra / RU
(Wildt / Tamdem)

 DJ Mark Dale / AT

-----------------------------------------------------------------

Techno floor:

Thomas Tesla
(Republic Artists UK)

Da Moon

Majki / SK

Témata: The Willers Brothers, Thomas Tesla, Lucas Hulan, Da Moon

tz, lš

zavřít