Willers Brothers a Oleg Mass roztančí klub Chapeau Rouge

Vydáno 15.10.2018 | autor: redakce

V sobotu 20. října zavítá do Chapeau Rouge britské duo Willers Brothers a Oleg Mass z Ukrajiny. Na třípatrové akci Republic Artists se dále představí hosté z Vídně Mark Dale a Phill Kullnig.

Willers Brothers a Oleg Mass roztančí klub Chapeau Rouge Willers Brothers a Oleg Mass roztančí klub Chapeau Rouge

House floor bude mít v režii duo Willers Brothers. Bratři se minulý rok přesunuli do Berlína, kde se úspěšně etablovali na tamní scéně. Několikrát vystoupili v klubech Watergate, IPSE, Tresor nebo Sisyphos. Od založení labelu WE_R HOUSE s berlínskou DJkou a producentkou Cinthie, se jejich produkce dostala na přední místa žebříčku obchodů Decks nebo Deejay.de.

Rap ovládne Chapeau Rouge: Energickou show chystají Refew a Psycho Rhyme

Techno floor bude pod taktovkou dje a producenta Oleg Mass s ukrajinského Donetsk. Oleg stojí za labelem Framework, tento měsíc mu vyšel na GND Records singl Tightwerk, jeho práci najdete i na berlínském labelu Fachwerk. V Praze se představí vůbec poprvé.

O support se Olegovi postará šéf Republic Artists Records Thomas Tesla a Spigl s Axaminer Records. Na House floor to bude Mark Dale a Phill Kullnig z Vídně. Na baru zahraje Lillou a Jan Cihal.

Začíná se úderem 22. hodiny. Vstupné do 23 hodin vás přijde na 100 korun, později zaplatíte o padesátikorunu více. Více informací zjistíte na Facebooku

tz, jm

Témata: Willers Brothers, Oleg Mass, Chapeau Rouge

zavřít