Do Chapeau Rouge míří Saytek, který už dobyl kluby v Berlíně i Londýně

Vydáno 13.11.2017 | autor: redakce

V sobotu 18. listopadu vystoupí v Chapeau Rouge v rámci akce Republic Artists britský live performer Saytek. Joseph Keevill, který se za tímto pseudonymem skrývá, se představil v mnoha významých klubech po celém světě.

Do Chapeau Rouge míří Saytek, který už dobyl kluby v Berlíně i Londýně Do Chapeau Rouge míří Saytek, který už dobyl kluby v Berlíně i Londýně

V posledních dvou letech byl k vidění zejména v berlínských klubech Tresor, Goldengate, Salon - Zur wilder Renate, Chalet, Sisyphos, Kosmonaut nebo Ipse, v Londýně pak v klubech Fabric nebo The Egg.

Dÿse přivezou do Chapeau Rouge experimentální noise rock s vlivy mnoha žánrů

Během své desetileté kariéry vydal přes 200 originálních tracků, remixů a editů vlastních živých vystoupení na respektovaných labelech jako třeba na KMS (label Kevina Saundersona), Freakin303 (label Marshalla Jeffersona), Detone (label Darrena Emersona), Soma, Bedrock, My Favorite Robot, Wiggle, Fabric Records, Monique, Cubism nebo Superfreq. 

O support se postará Thomas Tesla, Sendlak z Velké Británie a Peter Brazina ze Slovenska. Na prostředním patře vystoupí Mark Dale, Lucas Hulan a Kirill Astra. Bar bude pod kontrolou dua Sacred Ground a _JJJ_.

tz, jm

Témata: Chapeau Rouge, Saytek

zavřít