Dave Matthews konečně v Praze! S Timem Reynoldsem dorazí v dubnu

Vydáno 18.10.2016 | autor: redakce

Dave Matthews a Tim Reynolds, oba z veleúspěšného Dave Matthews Bandu, vyrazí příští rok na evropské turné. To konečně zasáhne i Českou republiku. Ve Foru Karlín se představí 2. dubna. 

Dave Matthews konečně v Praze! S Timem Reynoldsem dorazí v dubnu Dave Matthews a Tim Reynolds na koncertě

Během těchto akustických show představí Matthews a Reynolds podstatu a příběh každé skladby. Turné odstartuje v Londýně, navštíví Irsko, Nizozemsko, Dánsko, Německo, Rakousko, Českou republiku, Itálii a končí v Portugalsku. 

DAVE MATTHEWS BAND SE KONEČNĚ ROZHOUPALI

Dave Matthews Band, slavící 25. výročí, je proslulý pro svá živá vystoupení a během poslední dekády se stal kapelou s nejvyšším počtem prodaných vstupenek. Od svého vzniku kapela prodala více než 20 milionů vstupenek a dohromady 38 miliónů CD a DVD nosičů. Stali se také první skupinou v historii se šesti po sobě jdoucími studiovými alby, která se umístila na první příčce žebříčku Billboard 200. 

vložte odkaz, text nemažte

Zpěvák a kytarista Dave Matthews vydal svůj sólový debut Some Devil v roce 2003 a za singl Gravedigger obdržel cenu Grammy v kategorii nejlepší mužský rockový hlasový výkon. Tim Reynolds je samouk, mistr ve hře na sitár, jazzovou kytaru, Djembe, dvanáctistrunnou kytaru, housle a mandolínu, a na své akustické a elektrické kytary. 

Vstupenky seženete v síti Ticketpro za ceny od 1590 do 1990 korun. Oficiální předprodej startuje 24. října, členové Live Nation klubu budou mít dva dny náskok.

tz, jm

Témata: Dave Matthews, Dave Matthews band, Tim Reynolds, turné, koncerty

zavřít