Festival Krásný ztráty live oslaví 50 let Framus Five, hostitelem bude na Konopišti Michal Prokop

Vydáno 10.07.2017 | autor: redakce

Festival Krásný Ztráty Live, jehož dějištěm bude amfiteátr na Konopišti, začne v pátek 14. července a potrvá do pozdních nočních hodin soboty 15. července. Padesát let existence zde oslaví kapela Framus Five, hostitelem bude stejně jako vloni zpěvák Michal Prokop a společnost jim bude dělat řada vzácných hudebních hostů.

Festival Krásný ztráty live oslaví 50 let Framus Five, hostitelem bude na Konopišti Michal Prokop Festival Krásný ztráty live oslaví 50 let Framus Five, hostitelem bude na Konopišti Michal Prokop

Kromě slavícího Framusu Five na Konopišti vystoupí se svými koncerty v pátek 14. července Michal Pavlíček s Monikou Načevou a Mňága a Žďorp a taky kapely, v jejichž sestavách figurují členové Framusu Five - tedy Kukulín Jana Hrubého, Luboš Andršt Blues Band a Yo Yo Band.

LIVE: Michal Prokop opět naděloval. Tentokrát symfonickou verzi Města ER

Sobota 15. července bude patřit nejprve mladým kapelám Gingerhead a Sunflower Caravan. Pak pódium obsadí hudebnící jako Blanka Šrůmová s Janem Saharou Hedlem, Kamil Střihavka s kapelou Leaders!, Precedens, Michal Ambrož & Hudba Praha a Visací zámek. Zahrají i obnoveníminus123minut a hostitel festivalu Michal Prokop v triu s Lubošem Andrštěm a Janem Hrubým. 

Michal Prokop interview: Celý život jsem toužil po svobodě. Teď se bojím, abychom o ni nepřišli

Připraveno je ale i několik překvapení. Michal Prokop má totiž v plánu se k některým z účinkujících připojit. Říká: "Rád bych zkusil, pokud to půjde, střihnout si s některými hosty něco společně. Ať už půjde o jejich písně, nebo možná i třeba něco mého v poněkud nečekaném podání. Tak držte palce, aby to vyšlo a nechte se překvapit."

vložte odkaz, text nemažte

Vedle hudebního programu se můžete těšit i na kvalitní zázemí: k dispozici bude stanové městečko společně s parkovištěm a okolí Konopiště a města Benešov nabízí i několik možností ubytování. Návštěvu festivalu si můžete spestřit využitím pláže na Konopišťském rybníku, či návštěvou samotného zámku Konopiště, na kterém se konají pravidelné prohlídky. Z Prahy je festivalový areál vzdálen pouhých 30 minut jízdy autem a vybízí tak k jedinečnému víkendovému zážitku ve společnosti skvělé muziky.

Jednodenní i dvoudenní vstupenky k stání i sezení v různých kategoriích můžete zakoupit v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a GoOut, případně přes webové stránky festivalu.

Témata: Krásný ztráty, Michal Prokop, Framus Five, Michal Pavlíček, Monika Načeva, Mňága a Žďorp, festivaly

zavřít