Freak Power se vrací do Prahy: Ashley Slater a spol. tentokrát obsadí pražské Rock Café

Vydáno 14.06.2019 | autor: redakce

Britská energická funky acid-jazzová kapela Freak Power v čele s extravagantním frontmanem Ashleym Slaterem se po loňském dvojitém úspěchu v Lucerna Music Baru vrací do Prahy. Tentokrát roztančí Rock Café. Koncert proběhne 15. října, vstupenky jsou k dostání přímo v klubu nebo na portálu GoOut.

Freak Power se vrací do Prahy: Ashley Slater a spol. tentokrát obsadí pražské Rock Café Freak Power se vrací do Prahy: Ashley Slater a spol. tentokrát obsadí pražské Rock Café

Devedesátkoví Freak Power, kteří se pohybují napříč žánry od funku přes pop, trip hop až po jazz, v čele s vynikajícím Ashleym Slaterem, zpěvákem a trombonistou, přivezou po roce svou rozmanitou show zpět do Prahy. Po loňském úspěchu v podobě dvou bezmála vyprodaných koncertů v Lucerna Music Baru si tentokrát vybrali o něco intimnější prostory klubu Rock Café. Návštěvníci si tak budou moci užít koncert v "rodinné" atmosféře.

Ashley Slater a jeho Freak Power roztančili vyprodaný Lucerna Music Bar

V Česku si kapela zejména za poslední roky vytvořila širokou fanouškovskou základnu, a to nejen díky energii, kterou na koncertech z pravidla předávají, ale například i díky spolupráci s domácími Monkey Business.

Pražský koncert proběhne 15. října 2019 a těšit se můžete na průřez celou tvorbou kapely, nebudou chybět ani největší hity z dob spolupráce s Fatboy Slimem. Přijďte si užít Freak Power tak, jak jste je ještě nezažili.

Vstupenky za předprodejovou cenu 790 Kč jsou k dostání v Rock Café shopu (út-pá 16-21, so 17-21), nebo na serveru GoOut.

Více informací na www.rockcafe.cz.

tz, jm

Témata: Freak Power, Rock Café, Ashley Slater, Monkey Business, Fatboy Slim

zavřít