John Wolfhooker ovládnou Palác Akropolis, podpoří je From Our Hands a Donnie Darko

Vydáno 01.02.2018 | autor: Marta Pušová

Už v pátek 2. února se v pražském Paláci Akropolis rozduní ostré kytarové riffy. Svoji show zde rozjedou česko-slovenští John Wolfhooker za pomoci From Our Hands a Donnie Darko.

John Wolfhooker ovládnou Palác Akropolis, podpoří je From Our Hands a Donnie Darko John Wolfhooker ovládnou Palác Akropolis, podpoří je From Our Hands a Donnie Darko

John Wolfooker se dali dohromady v roce 2013. Za poměrně krátkou dobu existence stihli vydat dvě alba a řadu videoklipů, z nichž se zejména ty poslední k písním Zeddknot nebo Pitch Back dočkaly velmi pozitivních ohlasů. Kapela byla také velmi aktivní co se týče koncertů, zahrála si mimo jiné na Rock For People, odjela turné se skupinou Rybičky 48 a také vystoupila v Kanadě.

John Wolfhooker interview: Když neslezeme z pódia kompletně propocení, není to pořádný koncert

O tom, že v pátek večer zažijí fanoušci v Akropoli pořádný nářez, není pochyb. "Baví nás dávat skrz hudbu a koncerty ze sebe ven energii, ať už pozitivní nebo negativní. Když po odchodu z pódia nejsme komplet propocení a zničení, tak to prostě není pořádný koncert," říkají John Wolfhooker.

Rocková parta From Our Hands z Bratislavy se dala dohromady v roce 2007 a za tu dobu vydala čtyři alba a vybudovala si slušnou fanouškovskou základnu. Poslední z trojice kapel, které v pátek budou bavit návštěvníky Akropole, je Donnie Darko. Ta vznikla na troskách rozpadnuvší se skupiny Shogun Tokugawa.

tz, map, foto Rusty Shepherd

Téma: John Wolfhooker, From Our Hands, Donnie Darko, Palác Akropolis

zavřít