Březen se živou hudbou: streamované koncerty chystají Kryštof, Mňága a Žďorp, Jaromír Nohavica, Debbi nebo John Wolfhooker

Vydáno 06.03.2021 | autor: Andrea Štipčáková

Živé koncertování je stále v nedohlednu, a tak se interpreti snaží se svými fanoušky spojit alespoň virtuálně. V březnu si přichystali streamovaná vystoupení Debbi, Jaromír Nohavica, Kryštof, Fleret, Mňága a Žďorp, vypsaná fiXa, Cocotte Minute a John Wolfhooker.

Březen se živou hudbou: streamované koncerty chystají Kryštof, Mňága a Žďorp, Jaromír Nohavica, Debbi nebo John Wolfhooker Březen se živou hudbou: streamované koncerty chystají Kryštof, Mňága a Žďorp, Jaromír Nohavica, Debbi nebo John Wolfhooker


Debbi
, 7. března

Zpěvačka Debbi se spojí se svými fanoušky už v neděli 7. března. Od 18 hodin bude streamovat jak na Youtube, tak na Facebooku či ZOOMu, skrze který se s příznivci dokonce uvidí. Koncert zpěvačky bude akustický a zdarma. Pokud však sledující budou chtít Debbi podpořit, budou tak moci učinit právě skrze zmíněnou platformu ZOOM. Každý, kdo přispěje částku alespoň pět set korun, navíc od hudebnice dostane vlastnoručně podepsané album.

Debbi a David Stypka s Bandjeez zaplnili Palác Akropolis. Podpořit je přišli Ewa Farna a Lipo

Jaromír Nohavica, 8. – 14. března

Jaromír Nohavica bude Mezinárodní den žen slavit celý týden. Počítaje pondělkem 8. března zahraje ve večerních streamech více než stovku svých písní včetně hitů Tři čuníci, Dokud se zpívá, ještě se neumřelo, Grónská písnička nebo Mám jizvu na rtu. Kompletní set-listy jsou k vidění na hudebníkově webu.

RECENZE: Nostalgické, dojemné a nečekané. Jaromír Nohavica se na novém albu vrátil ke kořenům písničkářství

Kryštof, 13. března

Richard Krajčo se svou manželkou Karin streamuje svým fanouškům pravidelně. V sobotu 13. března se však po dlouhé době ozve s celou kapelou Kryštof, která si připravila speciální živé vysílání pod názvem Jenom písničky, jenž odkazuje na opětovně přeložené koncertní turné formace. Přenos začne v 18 hodin, už o půl hodiny si však bude Krajčo s příznivci na streamu povídat. Cena virtuálního lístku je 790 korun.

LIVE: Kryštof nechali rozzářit Konopiště oceánem mobilů, Krajčo zpíval "po ostravsky" a přidal Gottův song Srdce nehasnou

Fleret, 19. března

Z Dolních Bojanovic se 19. března ozve kapela Fleret. Chystá totiž stream „v podroušeném stavu“, který odstartuje v 19 hodin. Virtuální vstupenku si můžete zakoupit v rozmezí od 250 do 1000 korun.

Mňága a Žďorp, od 20. března

Mňága a Žďorp byli loni ve spojení se svými fanoušky téměř neustále. Během víkendů jim přehrály snad všechny své desky a jak se zdá, streamované koncertování se jim tak zalíbilo, že se v něm rozhodli pokračovat. Jejich virtuální turné odstartuje 20. března ve Valašském Meziříčí a bude mít několik hostů. Kromě Romana Holého či Tomáše Hanáka také Petra Vášu a lídry kapely Čechomor. V dalších streamech se představí například Martin Kyšperský, Meky Žbirka, Jarek Nohavica nebo členové vypsané fiXy. Vstupenka na celou jarní šňůru čítající jedenáct koncertů, stojí necelé 2000 korun. Jednotlivě pak fanoušci za SPEŠL streamy utratí 349 korun, za ostatní pak 169 korun.

Příběh českého hitu: Mňága a Žďorp - Hodinový hotel

Spring festival, 20. březen

20. března se rozezná také Žižkovská věž v Praze. V rámci Spring Festivalu v ní zahrají Ewa Farna, Mirai, David Koller, Mig21 nebo kapela TH!S v čele s Vojtou Kotkem.

vypsaná fiXa, 21. března

Streamovaný koncert chystá také vypsaná fiXa. Své první jarní vystoupení odehraje 21. března. S fanoušky se spojí v 19 hodin a vstupné bude zdarma.

Vypsaná fiXa se v Plzni loučila s letní sezonou. Bylo narváno

Cocotte Minute, 26. března

Pět dní po vypsané fiXe odehrají live vystoupení také Cocotte Minute. Příznivcům se ozvou ze Strakonic.

John Wolfhooker, 31. března

Březen zakončí živým streamem kapela John Wolfhooker. Půjde o její první lockdown session, kterou odstartuje ve 20 hodin. Lístek na ni si fanoušci formace mohou zakoupit za 199 korun na portále Ticketstream.

LIVE: Při křtu John Wolfhooker v Akropoli se fanoušci vrhali do davu jeden za druhým

Text: Andrea Štipčáková, foto: archiv iREPORT, promo interpretů
Témata: Debbi, Jaromír Nohavica, Kryštof, Fleret, Mňága a Žďorp, vypsaná fiXa, Cocotte Minute, John Wolfhooker

zavřít