Víkend se živou hudbou: Kluby ožijí s Muchou nebo Cocotte Minute, David Koller podpoří nemocnici

Vydáno 24.04.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Stejně jako minulý víkend, také tento bude patřit virtuálním koncertům. Už v pátek zahrají fanouškům Mucha nebo Cocotte Minute jako součást kulturního Art Maratonu v pražské Akropoli. Na sobotu si koncerty naplánovala Mňága a Žďorp, na neděli pak Jen, Vypsaná fiXa a David Koller, který ze své zkušebny podpoří olomouckou nemocnici.

Víkend se živou hudbou: Kluby ožijí s Muchou nebo Cocotte Minute, David Koller podpoří nemocnici Víkend se živou hudbou: Kluby ožijí s Muchou nebo Cocotte Minute, David Koller podpoří nemocnici


Art Maraton

24. dubna od 16:00

Díky Art Maratonu, v rámci jehož osmihodinového programu se představí více než dvacítka umělců, se po déle než měsíci otevřou dveře pražského Paláce Akropolis. Kromě divadelních představení se diváci mohou těšit také na několik koncertů, z nichž nejočekávanější je vystoupení skupiny Cocotte Minute. Kromě ní ale zahrají také Kittchen, Bratři, Never Sol, Clarinet Factory, Bára Zmeková, Malé zvíře a Moonspotter.

Palác Akropolis spojí v pátek hudební i literární scénu v osmihodinový Art Maraton, headlinery budou Cocotte Minute


Nikola Mucha

24. dubna od 20:00

Nikola Mucha bude 24. dubna koncertovat z brněnské Káznice v rámci akce Káznice LIVE. Svérázná zpěvačka se na své příznivce těší v osm hodin večer. "Trošku se toho formátu děsím. Kamera je totiž neúprosnější než vrstva ožralých teenegarů, kteří mi pro samou lásku odpouští všechny moje pravidelný chyby. Takhle všichni z pohodlí svých domovů můžou vidět, jak jsem nemožná. Umožnila jsem dokonce veřejné komentáře, které se budou promítat za mnou. Jojo, měsíc a půl v karanténě a už nemám ani špetku hrdosti. Těším se," uvedla hudebnice.


Mňága a Žďorp

25. dubna od 20:00

Mňága a Žďorp se 25. dubna opět zapojí do projektu #kulturažije serveru mall.tv. Skupina svůj koncert tentokrát nazvala Chceš mě? Chci tě! podle svého alba z roku 1999. A právě na písně z něj se fanoušci mohou těšit. Živý stream začíná ve 20:00.

VIDEO: Žádnej strach! Mňága a Žďorp vydává hned dva klipy najednou


Jen

26. dubna od 18:00

Zahálet nebude ani zpěvák Jen, který pro fanoušky pravidelně koncertuje už od vyhlášení nouzového stavu. Tentokrát se s nimi spojí v neděli v 18 hodin v rámci projektu Koncert pro 10 milionů. „Jsem rád, že jsem se stal součástí tohoto zajímavého projektu. Můžete se těšit na několik akustických písniček. Během karantény je intenzivně trénuju. Bude to zase něco jiného, než hraju při klasických koncertech," těší se zpěvák.


Vypsaná fiXa

26. dubna od 18:30

V neděli čeká vystoupení i Vypsanou fiXu, která se svým fanouškům stejně jako Jen hlásí v těchto časech pravidelně. Tentokrát to na streamu rozbalí v kompletní sestavě z Pardubic a fanouškům zahraje všechny písničky z desky, kterou si sami vyberou.

Největší koncert v dějinách fixího lidu. Vypsaná Fixa se ve Foru Karlín pořádně rozepsala


David Koller

26. dubna od 19:00

Živé vystoupení chystá také David Koller. V neděli 26. dubna zahraje ze své zkušebny v Mikulově na podporu Fakultní nemocnice v Olomouci. Fanoušci si budou moci koncert pustit na facebookových stránkách Divadla na Šantovce a na serveru mall.tv, peníze olomoucké nemocnici pak budou moci darovat skrze server donio.cz.

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Art Maraton, Nikola Mucha, Mňága a Žďorp, Jen, Vypsaná fiXa, David Koller

zavřít