Kaiser 54 opět slibuje přinést na MFF Karlovy Vary to nejlepší z klubové scény. Vystoupí PSH, Tata Bojs i Katarzia

Vydáno 20.04.2019 | autor: redakce

Hudební label BiggBoss přináší druhý ročník multižánrového pop-up klubu v rámci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary 2019. Ten nabídne v historické budově Císařských lázní celkem sedm večerů nabitých koncerty předních českých a slovenských kapel. Novinkou letošního ročníku budou afterparties, kde se o program až do ranních hodin postarají DJs pevně spjatí s českou klubovou scénou.

Kaiser 54 opět slibuje přinést na MFF Karlovy Vary to nejlepší z klubové scény. Vystoupí PSH, Tata Bojs i Katarzia Kaiser 54 opět slibuje přinést na MFF Karlovy Vary to nejlepší z klubové scény. Vystoupí PSH, Tata Bojs i Katarzia

"Chceme, aby návštěvníci festivalu měli po dni plném filmů na světové úrovni možnost potkat se v netradičním klubovém prostředí a užít si koncerty toho nejlepšího, co nám domácí hudební scéna nabízí," říká Vladimir 518, který stojí za dramaturgií klubu Kaiser 54.

Závěr MFF Karlovy Vary: Hráli a zpívali Tomáš Klus a Richard Müller, ceny získali Jaromír Hanzlík i Robert Pattinson

"Letos jsme se rozhodli přidat ke koncertnímu programu i afterparties, které se budou odehrávat v intimnější atmosféře. Čeká nás to nejlepší z klubové scény, takže pokud si chcete zajít na koncert nebo jenom na drink a u toho poslouchat kvalitní hudbu, Kaiser 54 bude to ideální místo," dodává Stefan Motika, hlavní produkční, který s Vladimirem 518 klub připravuje. Mezi interprety, kteří v Kaiser 54 vystoupí, patří například Tata Bojs, Katarzia, Ohm Square, WWW nebo PSH.

Jedinečnou atmosféru v klubu Kaiser 54 dokreslí 21 metrů vysoká světelná instalace. Návštěvníci dostanou možnost zažít netradiční prostředí hudebního klubu v historické budově Císařských lázní, která se poté na dlouhou dobu uzavře z důvodu rekonstrukce.

Program koncertů:
29. 6. - Vladimir 518, The Atavists, Vegy
30.6. - PSH, Maniak, Hellwana
1. 7. - WWW, Ohm Square
2. 7. - Tata Bojs, Katarzia
4. 7. - Josef Sedloň, Fatty M, Bidlo, Lumiere, Subgate
5. 7. - TBA
6. 7. - Logic

Program afterparties:
30.6. - Tuco, C. Monts
1.7. - Sifon, Aid Kid, Karaoke Tundra
2.7. - Double J, Robot
4.7. - St Jakob (live), Oliver Torr (live), OGJ (live)
5. 7. - XYZ invites, Jorgos

Otevřeno denně od 22:00 do 5:00.

tz, jm

Témata: MFF Karlovy Vary, Kaiser 54, PSH, Vladimir 518

zavřít