Do klubu Kaiser 53 na MFF v Karlových Varech zavítají PSH nebo J.A.R.

Vydáno 15.06.2018 | autor: redakce

První oficiální multižánrový pop-up klub v rámci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary 2018 se jmenuje Kaiser 53. Své dveře otevře po sedm festivalových nocí v budově historických Lázní 1, oblíbené afterparty destinace návštěvníků KVIFF. 

Do klubu Kaiser 53 na MFF v Karlových Varech zavítají PSH nebo J.A.R. Do klubu Kaiser 53 na MFF v Karlových Varech zavítají PSH nebo J.A.R.

Za klubem Kaiser 53 stojí pravidelný účastník festivalu Vladimir 518, který s pomocí labelu Bigg Boss připravil projekt představující to nejlepší z podhoubí současné domácí scény. "Celý koncept i program jednotlivých večerů je sestaven tak, aby se návštěvníci po dni plném filmových zážitků mohli potkat v klubovém prostředí, poslechnout si kvalitní hudbu či zajít na netradičně pojatou party," říká Stefan Motika z produkce Bigg Boss, který celý projekt společně s Vladimirem připravuje. Zároveň dodává, že kromě zmíněných headlinerů jednotlivých večerů se o zábavu návštěvníků budou starat také osvědčení DJs, jako jsou například Robot, Jorgos, Vegy, Orion, Trafik, Nerz či Double J.

SOUTĚŽ: J.A.R. v Kaiser 53 na MFFKV

Lázně budou každý večer vypadat jinak, a to nejen díky programu, ale i díky jejich atmosféře, kterou budou ladit přední domácí VJs. Pro návštěvníky festivalu je navíc večer strávený v klubu Kaiser 53 poslední šance, kdy je možné Lázně 1 zažít v jejich původní podobě před plánovanou rekonstrukcí.

Hudební vyžití na MFF Karlovy Vary: Vzpomínka na Miloše Formana, J.A.R., Ewa Farna i film o Nico



Program Kaiser 53:
1. 7. PSH, Maniak, MC Gey, Black Angelika / DJs – Double J.,Trafik, Orion
2. 7. RADIKAL – The Atavists, Lazer Viking, FVTVRE, WWW / DJs – Vegy, Nerz
3. 7. J.A.R. / DJs - Jorgos, Robot
4. 7.  soukormá akce, zavřeno pro veřejnost
5. 7. zavřeno
6. 7. Lumiere, Lucas Hulan, Loutka, Bidlo
7.7.  Addict! – Nobody Listen a hosté



Denně bude otevřeno od 22 hodin.

tz, jm

Témata: Kaiser 53, Karlovy Vary, J.A.R. PSH, Vladimir 518, The Atavists

zavřít