Koncert As I Lay Dying proběhne v novém prostředí Forum Karlín Clubu

Vydáno 03.10.2019 | autor: redakce

Koncert As I Lay Dying, kteří po obnovení své původní sestavy dorazí do Prahy po sedmi letech a přiváží své nové, explozivní album Shaped by Fire naplněné samými hity, bude speciální. A to i tím, v jakém prostředí se bude odehrávat. Už 4. října přivede diváky do Forum Karlín Clubu. 

Koncert As I Lay Dying proběhne v novém prostředí Forum Karlín Clubu Koncert As I Lay Dying proběhne v novém prostředí Forum Karlín Clubu

Forum Karlín pro něj debutově přichází s novým konceptem komorněji pojatého prostoru pojmenovaného jako 'Forum Karlín club'. Semknutější prostředí bude nejen působit intimněji a zavdá kapele a fanouškům možnost zesílené interakce, ale zároveň udrží vytvořenou energii uvnitř v "kotli".

Zpěvák As I Lay Dying byl obviněn z objednávky vraždy své ženy

V žebříčcích strmě stoupající Shaped by Fire v reakcích sklízí samé superlativy a AILD s sebou mají fantastickou sestavu kapel, jež obvykle jezdí svá vlastní tour (jmenovitě CHELSEA GRIN, UNEARTH a FIT FOR A KING), lze očekávat výbušnou show a nezapomenutelný zážitek.

Poslední informací budiž, že Forum Karlín nově zavedlo bezhotovostní platební systém (platí se platebními a kreditními kartami, popřípadě Apple/Google Pay) a zálohované kelímky (poplatek za něj se bude vracet na vaše karty).

Vstupenky lze ještě koupit za 799 Kč.

Text: TZ

Témata: As I Lay Dying, Forum Karlín, Forum Karlín Club, koncert, Praha

zavřít