Mika se po úspěchu na Colours Of Ostrava vrátí do České republiky

Vydáno 04.12.2015 | autor: admin

Roztančený britský zpěvák Mika se po úspěchu na letošních Colours Of Ostrava vrátí 25. května na první samostatný koncert do České republiky. Vystoupí v pražském Foru Karlín.

Mika se po úspěchu na Colours Of Ostrava vrátí do České republiky Mika zářil na Colours Of Ostrava. Foto: Jan Kuča

Jestli někdo na letošních Colours of Ostrava slavil jednoznačný úspěch a byl skutečnou třešinkou na dortu, pak to byl britský zpěvák Mika, který festival v neděli uzavíral. Není tedy divu, že 25. května 2016 přijede do pražského Fora Karlín na svůj první tuzemský samostatný koncert.

LIVE: Mika svlažil Ostravu sprchou dětské radosti

"Zpěvák si diváky na Colours získal od prvních tónů neuvěřitelnou energií, nasazením, skvělým zpěvem, hrou na klavír i tancem, kterému nevadil ani déšť. Byla to skutečná show v tom nejlepším slova smyslu. Moc se těším, že Miku fanouškům u nás opět přivezeme,” říká ředitelka festivalu Zlata Holušová, který za pozváním hudebníka do České republiky stojí. Vstupenky budou v prodeji od 4. prosince, 11 hodin, v eshopu Colours of Ostrava.

Mika vydal zatím poslední, čtvrté řadové album nazvané No Place In Heaven letos v červnu. Produkoval ho jeho dlouholetý spolupracovník Gregg Wells (Katy Perry, Pharrell Williams, Adele, Rufus Wainwright).

tz, jm, foto: Jan Kuča

zavřít