Miley Cyrus ho má! Zpěvačka na novém turné konečně odhalila svůj pyj

Vydáno 24.11.2015 | autor: Daniel Košťál

Přijde vám, že jste už dlouho neslyšeli o žádné z předností Miley Cyrus? Zpěvačce rozhodně ano, a tak se rozhodla připomenout světu, co je ochotná za kapku pozornosti ukázat. Doslova.

Miley Cyrus ho má! Zpěvačka na novém turné konečně odhalila svůj pyj Miley Cyrus se na nové turné vybavila mužským přirozením

Před pár dny totiž odstartovala turné ke své nejnovější a celkem povedené desce Miley Cyrus & Her Dead Petz. Své děti ale na koncert téhle bývalé Disney hvězdičky nevoďte.

Lenny Kravitz ukázal penis, praskly mu kalhoty během koncertu

Podívaná, která se naskytla návštěvníkům prvního večera turné, rozhodně není pro slabé povahy. Kromě toho, že se Cyrus na pódiu objevila jako disco koule nebo kostka másla, se totiž fanouškům představila v celé skoro-své kráse. S umělými prsy a mužským údem. Možná si matně vybavíte staré fámy o údajném penisu Lady Gaga a vehementní popírání jeho existence. Kdepak ale Miley, ta vám ten svůj strčí až pod nos!

RECENZE: Miley Cyrus a její chlípná zvířátka se snaží experimentovat

A kdyby se vám snad ani přes nepřekonatelnou touhu zřít zpěvaččiny chlouby naživo nechtělo za tuhle show platit (a ještě detail: letět na jedno z pouhých 8 představení až do USA), alespoň si jako cenu útěchy můžete na internetu prohlédnout její nejnovější fotky od Terryho Richardsona. Nevěřili byste, že to jde, ale ukazuje na nich ještě víc.

Daniel Košťál

zavřít