Milujete rap? Americká rapová legenda La Coka Nostra bude v Rock Café

Vydáno 19.06.2019 | autor: redakce

Na konci léta přijde svátek pro všechny fanoušky rapu. La Coka Nostra aneb „značka, které můžete důvěřovat“ se vrací do Prahy. Legendární rapová sestava z východního pobřeží USA zavítá na konci léta opět do pražského klubu Rock Café. Koncert proběhne 30. srpna 2019, vstupenky za cenu 450 Kč + poplatky jsou k dostání přímo v klubu nebo na serveru GoOut.

Milujete rap? Americká rapová legenda La Coka Nostra bude v Rock Café Milujete rap? Americká rapová legenda La Coka Nostra bude v Rock Café

Když se (nejen) v rapové komunitě řeknou jména jako Danny Boy, Ill Bill nebo Slaine, nejednomu fanouškovi nabíhá husí kůže a je jasné, že se nemluví o nikom jiném než o partě La Coka Nostra. Tahle hudební sestava, která se neplánovaně zformovala již před 15 lety, je jasným důkazem, že ty nejlepší věci vznikají samovolně. Jména propojená s kultovními sestavami jako House of Pain nebo třeba Limp Bizkit jsou již sama o sobě zárukou nezapomenutelného hudebního zážitku.

Kapela za svou dlouholetou historii nasázela řadu hitů. Právě s repertoárem, který slibuje průřez celou jejich hudební minulostí zavítají do Prahy, a to ve stejné sestavě jako v loňském roce (Slaine, Ill Bill, Danny Boy, DJ Eclipse). Koncert proběhne 30. srpna 2019 v klubu Rock Café a bude tak perfektní hip hopovou tečkou na konci léta.

La Coka Nostra: V Lucerna Music Baru propuklo peklo

Vstupenky jsou k dostání za předprodejovou cenu 450 Kč + poplatky) přímo v klubu (út-pá 16-21, so 17-21), nebo na serveru GoOut.

Více informací na www.rockcafe.cz

Text: TZ

Témata: La Coka Nostra, Rock Café, koncert, hip hop, rap

zavřít