Monkey Business vystoupí v Plasích na Knížecím summer festu exkluzivně s Danem Bártou, zahrají i Imodium nebo Burma Jones

Vydáno 16.08.2017 | autor: redakce

Vyvrcholením Plaského kulturního léta bude jednodenní festival, kam přijedou zazářit velká jména české hudební scény. Pestré žánrové rozrůznění dá šanci užít si vrchol léta naplno. Monkey Business vystoupí v sestavě se zpěvákem Danem Bártou, který zaskočí za nemocného Matěje Rupperta. 

Monkey Business vystoupí v Plasích na Knížecím summer festu exkluzivně s Danem Bártou, zahrají i Imodium nebo Burma Jones Monkey Business vystoupí v Plasích na Knížecím summer festu exkluzivně s Danem Bártou, zahrají i Imodium nebo Burma Jones

Matěj Ruppert prodělal klíšťovou encefalitidu, následná rekonvalescence mu zabere celý měsíc, proto nemůže na Knížecím summer festivalu vystoupit. S kapelou Monkey Business vystoupí pouze v Plasích exkluzivně Dan Bárta

Matěj Ruppert prodělal klíšťovou encefalitidu, v následujících týdnech se na pódiích neukáže

"V našem zájmu je co nejvíce vyhovět našim fanouškům, kteří se na koncerty těší, i přesto, že se na nich minimálně měsíc Matěj Ruppert určitě neobjeví. Snažíme se nabídnout pořadatelům trochu jiný program, do zpěvu se přidá více lidí z kapely a možná se domluvíme i s přáteli z hudební branže na případném hostování," říká manager Monkey Business Robert Rozkurz.

Kdo vystoupí na Knížecím summer festu

Monkey Bussines

Tyhle týpky snad není potřeba představovat. I přesto, pro připomenutí: Monkey Business se svým funk-r&b stylem se objevili v roce 2000 a hned po vydání první desky se stali objevem domácí scény. I další čtyři desky se setkaly s nadšenými recenzemi a vyprodanými koncertnímy sály.

FESTIVALY 2017: NEJVĚTŠÍ PŘEHLED OPEN AIR AKCÍ NA ČESKÉM INTERNETU



Děda Mládek a Ilegal band

Česká hudební skupina, která má ve svém repertoáru především country písně Ivana Mládka.

FOTOREPORT: Knížecí metal fest ovládl Plasy, zahráli Arakain, Doga nebo Fata Morgana

Imodium

Dnes čtyřčlenná broumovská formace Imodium je po deseti letech existence k českou klubovou stálicí. Na svém kontě má čtyři studiová alba. Odehráli stovky koncertů, z nichž můžeme jmenovat i předskakování ve vyprodané O2 areně Avril Lavigne nebo v Incheba Areně kanadským Simple Plan, dále hráli před britskými Bush nebo americkými Halestorm.



Burma Jones

Bohouš Josef v roce 1990 založil skupinu poprockovou kapelu Burma Jones, která v roce 1993 vydala své první album.

Michal Šindelář

Rock'n'rollový muzikant narozený v Praze s pestrou hudební historií dostal své první bicí, když mu byly tři roky. 

Filip Zangi a Purpur

Vrátit do Česka funk - to je ciĺem producenta a bubeníka Filipa Zangiho a jeho kapely PURPUR. Docílit toho chce českými texty a tanečními groovy, které si kladou za cíl každého zvednout ze židle. Filip Zangi & PURPUR je kombinací funku, soulu, R'n'B a housu v popovém podání, které osloví široké spektrum posluchačů.

tz, jm

Témata: Monkey Business, Dan Bárta, Děda Mládek Illegal Band, Imodium, Burma Jones

zavřít