Muse oznámili světové turné. Poprvé zahrají pod širým nebem na letišti v Letňanech

Vydáno 05.11.2018 | autor: Markéta Koloničná

Konečně známe termín. Muse dnes oznámili konkrétní data světového turné Simulation Theory, během kterého se tyto rockové ikony představí v Americe, Kanadě, Velké Británii a Evropě. Do Prahy zavítají v květnu příštího roku.

Muse oznámili světové turné. Poprvé zahrají pod širým nebem na letišti v Letňanech Muse oznámili světové turné. Poprvé zahrají pod širým nebem na letišti v Letňanech

Britskou kapelu Muse tvoří trojice Matt Bellamy, Dominic Howard a Chris Wolstenholme. 9. listopadu 2018 vydají nové album Simulation Theory a příští rok jej přivezou i do Prahy.

TOP 7 zahraničních alb podzimu: O slovo se hlásí například Muse, The 1975 či Avril Lavigne

Simulation Theory navazuje na desku Drones, která v roce 2015 debutovala na prvním místě albové hitparády v jedenadvaceti zemích světa. V České republice byla nejlépe třetí. Muse ji tehdy živě představili také v Praze.

LIVE: Muse si v Praze na otáčivém pódiu opět vybojovali titul: Nejlepší koncertní kapela současnosti

Muse jsou po celém světě známi svými průkopnickými živými koncerty a ani vystoupení v rámci tohoto turné nebudou výjimkou. Nejen nové skladby, ale i osvědčené hity si budeme moci užít naživo už 26. května 2019, kdy Muse poprvé uvidíme pod širým nebem, a to na letišti v Letňanech.

Ke každému nákupu vstupenky bude navíc k dispozici nové album Simulation Theory v digitální podobě ke stažení zdarma nebo fyzický nosič za poštovné, a to od 3. prosince 2018.

Témata: Muse, Simulation Theory

zavřít